TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Џорџ Сорос смета дека ЕУ можеби нема да ја преживее корона кризата

Денешен - 22.05.2020

Милијардерот Џорџ Сорос изјави дека Европската У нија може да се распадне во пресрет на новата пандемија на коронавирус, освен ако блокот не издаде постојани обврзници за да им помогне на слабите членки, како што е Италија, објави Ројтерс.

Сорос нуди решение за спас на ЕУ

Точка - 22.05.2020

Американскиот инвеститор и милијардер Џорџ Сорос изјавил дека пандемијата на коронавирусот се заканува на опстанокот на Европа и се заложил за издавање на европски обврзници. "Ако ЕУ не може сега тоа да го разгледа, можеби нема да ги надживее ...

КОРОНАВИРУСОТ И НАТАМУ И СЕ ЗАКАНУВА НА ЕВРОПА: Сорос нуди решение, милијардерот реши да се вмеша, но дали треба да го ...

Магазин - 22.05.2020

Милијардерот и филантроп Џорџ Сорос во петокот истакна дека пандемијата на коронавирус се заканува за опстанок на Европската унија. Тој се залагаше за издавање на европски обврзници. Сорос рече дека ЕУ треба да има кредитен рејтинг на ААА за ...

Сорос: Коронавирусот му се заканува на опстанокот на ЕУ, но постои решение

Макфакс - 22.05.2020

Милијардерот и филантроп Џорџ Сорос истакна дека пандемијата на коронавирус се заканува за опстанокот на Европската Унија и во тој контекст се залага за издавање на европски обврзници за помош на тешко погодените земји како Италија.

Сорос: Корона вирусот се заканува на опстанокот на ЕУ

Слободен Печат - 22.05.2020

Американскиот инвеститор и милијардер изразува огромна загриженост поради растот на евроскептицизмот во Италија. Милијардерот и филантроп, Џорџ Сорос, истакнува дека пандемијата од корона вирусот се заканува по опстанокот на Европската унија па во ...

Милијардер и филантроп тврди дека има решение за вирусот кој се заканува на ЕУ

Фактор - 22.05.2020

Пандемијата на коронавирусот му се заканува на опстанокот на Европската Унија. Ова го тврди м илијардерот и филантроп Џорџ Сорос. Тој се залага за издавање европски обврзници за помош на погодените земји како Италија. Тврди дека решение сепак има.

Сорос: Коронавирусот му се заканува на опстанокот на ЕУ, но постои решение

24Инфо - 22.05.2020

Милијардерот и филантроп Џорџ Сорос истакна дека пандемијата на коронавирус се заканува за опстанокот на Европската Унија и во тој контекст се залага за издавање на европски обврзници за помош на тешко погодените земји како Италија.

Сорос: Коронавирусот се заканува на опстанокот на ЕУ, но постои решение

Денар - 22.05.2020

Милијардерот и филантроп Џорџ Сорос истакна дека пандемијата на коронавирусот му се заканува на опстанокот на Европската Унија и во тој контекст се залага за издавање европски обврзници за помош на тешко погодените земји како Италија.

Корона-кризата ѝ натаму се заканува на ЕУ: Сорос нуди решение, но дали ќе го послушаат?

Локално - 22.05.2020

Милијардерот и филантроп Џорџ Сорос во петокот истакнал дека пандемијата на коронавирус се заканува по опстанокот на Европската унија. Тој се залага за издавање на европски обврзници. Сорос изјавил дека ЕУ треба да има кредитен рејтинг ААА за ...