TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Скопјани нападнати од кучиња скитници

Курир - 25.11.2021

На 24.11.2021 во 11.00 часот во СВР Скопје, В.Ј.(56) од Скопје пријавила дека на ул.„Вера Јоциќ“ била касната од куче скитник. На 24.11.2021 во 16.50 часот, односно во 23.45 часот во СВР Скопје, М.С.(47) и М.Ш.

Две каснувања од куче на иста улица во Скопје

Скопје инфо - 25.11.2021

На 24.11.2021 во 16.50 часот, односно во 23.45 часот во СВР Скопје, М.С.(47) и М.Ш.(37), двајцата од Скопје пријавиле дека на ул.„23 Октомври“ биле каснати од куче скитник. Нема податоци дали се работи за истото куче ...

Тројца скопјани искасани од кучиња скитници

Курир - 25.11.2021

Вчера во 09.30 часот во Полициската станица Карпош, Д.Т.(70) од Скопје пријавил дека на ул.„Франц Розман“ бил каснат од куче скитник. Исто така вчера во 11.15 часот во Полициската станица Центар, М.Ѓ.

Тројца скопјани искасани од кучиња скитници

Слободен Печат - 25.11.2021

Вчера во 09.30 часот во Полициската станица Карпош, Д.Т.(70) од Скопје пријавил дека на улицата „Франц Розман“ бил каснат од куче скитник. Исто така вчера во 11.15 часот во Полициската станица Центар, М.Ѓ.

Тројца скопјани искасани од кучиња скитници

Lider - 25.11.2021

Вчера во 09.30 часот во Полициската станица Карпош, Д.Т.(70) од Скопје пријавил дека на ул.„Франц Розман“ бил каснат од куче скитник. Исто така вчера во 11.15 часот во Полициската станица Центар, М.Ѓ.