TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Google денеска наполни 23 години

Мета - 27.09.2021

Компанијата Google денеска наполни 23 години, а повод роденденот сите корисници низ светот може да се почестат со парче торта на #GoogleDoodle . Формирањето на технолошкиот гигант официјално започнало во 1997 година, при што Google била основана на ...

Google денеска наполни 23 години

Кајгана - 27.09.2021

Google денеска полни 23 години, а роденденот го одбележа со приказ на роденденска торта со свеќички на првата страница на пребарувачот. Формирањето на компанијата започна во 1997 година, а официјално е основана на 27 септември 1998 година.

Google наполни 23 години

Локално - 27.09.2021

Google денеска полни 23 години, и го слави својот роденден прикажувајќи роденденска торта со свеќи на првата страница од пребарувачот. Формирањето на компанијата започна во 1997 година, и официјално беше основанa на 27 септември 1998 година.