TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Лазаревиќ во “Еврофокус”: Потребна е директна комуникација со граѓаните за објаснување на потребата од мерките против ...

Телма - 29.05.2020

Поранешниот заменик министер за здравство, Владими Лазаревиќ, во денешниот “Еврофокус” оцени дека нашата држава спровела идентична стратегија на затворање на државата, како што беше примената и во останатите европски земји со цел да се спречи ...

Др. Лазаревиќ: Ситуацијата не е под контрола, комисијата за заразни болести не требаше да избрзува со заклучоци

Курир - 29.05.2020

Во вечерашното издание на дебатната емисија “Топ тема” гостуваa др. Владимир Лазаревиќ кој изнесе свое видување во однос на кризата која што ја снајде Република Македонија, како и шансите за развивање на туризмот со оглед на пандемијата која сеуште ...