TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

На 6 март пресуда за заканувачот Емил Јакимовски

Фокус - 25.02.2020

Судијката Џанета Бегтовиќ за на 6 март ги закажа завршните зборови и пресудата за поранешниот вработен во Ценралниот регистер и член на ВМРО-ДПМНЕ, Емил Јакимовски на кого му се суди за загрозување на безбедноста на неговата поранешна сопруга и ...

Продолжен притворот на заканувачот Емил Јакимовски, пресудата на 6 март

А1 On - 25.02.2020

Нови 30 дена притвор му биле определени на Емил Јакимовски, поранешниот вработен во Централниот регистар и член на ВМРО-ДПМНЕ, обвинет за загрозување на сигурноста на неговата поранешна сопруга и на новинарката Мери Јордановска.

Продолжен притворот за Емил Јакимовски, пресуда на 6 март

Макфакс - 25.02.2020

Нови 30 дена притвор му биле определени на Емил Јакимовски, поранешниот вработен во Централниот регистар и член на ВМРО-ДПМНЕ, обвинет за загрозување на сигурноста на неговата поранешна сопруга и на новинарката Мери Јордановска.

Продолжен притворот за Емил Јакимовски, пресуда на 6 март

Точка - 25.02.2020

Нови 30 дена притвор му биле определени на Емил Јакимовски, поранешниот вработен во Централниот регистар и член на ВМРО-ДПМНЕ, обвинет за загрозување на сигурноста на неговата поранешна сопруга и на новинарката Мери Јордановска.

Продолжен притворот за Емил Јакимовски, пресуда на 6 март

24Инфо - 25.02.2020

Нови 30 дена притвор му биле определени на Емил Јакимовски, поранешниот вработен во Централниот регистар и член на ВМРО-ДПМНЕ, обвинет за загрозување на сигурноста на својата поранешна сопруга и на новинарката Мери Јордановска.