TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дали парфемот има рок на траење?

ТВ21 - 24.09.2022

Амандин Палез, креативна директорка во Bvlgari Parfumes, вели дека не постојат апсолутни правила кога станува збор за рокот на парфемот. Според неа, животниот век на еден парфем во суштина зависи од супстанциите што ги содржи.

Дали парфемот има рок на траење?

Zoom - 24.09.2022

Амандин Палез, креативна директорка во Bvlgari Parfumes, вели дека не постојат апсолутни правила кога станува збор за рокот на парфемот. Според неа, животниот век на еден парфем во суштина зависи од супстанциите што ги содржи.

Дали парфемот има рок на траење

Н.Македонија - 24.09.2022

Амандин Палез, креативна директорка во „Булгари парфјумс“, вели дека не постојат апсолутни правила кога станува збор за рокот на парфемот. Според неа, животниот век на еден парфем во суштина зависи од супстанциите што ги содржи.