TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

По 25 години во Дебрца изградено училиште, од утре учениците во Волино во нови клупи

OhridNews - 01.09.2013

Градоначалникот на Општина Дебарца, Игор Трајкоски и министерот за образование, Спиро Ристовски денес во селото Волино ги пуштија во употреба новото основно училиште и игралиште кои беа изградени во ...

Од утре учениците во Волино во ново училиште

OhridNews - 01.09.2013

Градоначалникот на Општина Дебарца, Игор Трајкоски и министерот за образование, Спиро Ристовски денес во селото Волино ги пуштија во употреба новото основно училиште и игралиште кои беа изградени во ...