TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пендаровски оптимист за влез во НАТО

Канал 77 - 14.02.2018

Реформскиот план 3 6 9 ќе го реализраме до следниот НАТО самит во Брисел во јули годинава, најави националниот координатор за НАТО Стево Пендаровски. За да станеме членка на НАТО останува да се реши и проблемот со името, за кој се водат интензивни ...

Пендаровски: Планот 3-6-9 мора да се реализира со забрзано темпо

+инфо - 13.02.2018

План е тоа да се заврши пред следниот самит на НАТО, зборувам за овој дел, освен за името, изјави координаторот за интегрирање на Македонија во НАТО. Координаторот за интегрирање на Македонија во НАТО Стево Пендаровски смета дека Македонија треба ...

Пендаровски: Планот 3-6-9 мора да се реализира со забрзано темпо...

Н.Македонија - 13.02.2018

Пендаровски: Планот 3-6-9 мора да се реализира со забрзано темпо Координаторот за интегрирање на Македонија во НАТО Стево Пендаровски смета дека Македонија треба посветено да работи на Планот 3-6-9 и да ги спроведе сите неопходни реформи, бидејќи ...

Пендаровски: Планот 3-6-9 мора да се реализира со забрзано темпо

Либертас - 13.02.2018

Координаторот за интегрирање на Македонија во НАТО Стево Пендаровски смета дека земјата треба посветено да работи на Планот 3-6-9 и да ги спроведе сите неопходни реформи, бидејќи нема друга алтернатива за членство во Алијансата.

Пендаровски: Планот 3-6-9 мора да се реализира со забрзано темпо

Стандард - 13.02.2018

Координаторот за интегрирање на Македонија во НАТО Стево Пендаровски смета дека земјата треба посветено да работи на Планот 3-6-9 и да ги спроведе сите неопходни реформи, бидејќи нема друга алтернатива за членство во Алијансата.

Пендаровски: Нема друга алтернатива за влез во НАТО освен решавање на спорот со името

Фокус - 13.02.2018

Координаторот за интегрирање на Македонија во НАТО Стево Пендаровски вели дека нема друга алтернатива за интегрирање на Македонија во НАТО, освен да се постигне договор со Грција за спорот со името.

Пендаровски: Нема друга алтернатива за влез во НАТО освен решавање на спорот со името

Локално - 13.02.2018

Координаторот за интегрирање на Македонија во НАТО Стево Пендаровски вели дека нема друга алтернатива за интегрирање на Македонија во НАТО, освен да се постигне договор со Грција за спорот со името, информира Фокус.