TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Suzuki Swace е вториот модел од соработката со Toyota

Automedia - 15.09.2020

Suzuki Swace е комби од компактната класа што очигледно се заснова врз изведбата Touring Sports на Toyota Corolla. Има неколку незначителни измени во изгледот, погонот е хибриден. Suzuki го претстави комплетно новиот модел во својата понуда Swace, ...

Oсвежување за Suzuki Swift

Додај Гас - 15.09.2020

Maлиот Јапонец на средината од животниот циклус на една генерација поминал низ неопходниот рестајлинг со мали визуелни промени и неопходна електрификација Моделот Suzuki Swift за јапонскиот пазар беше претставен уште пролетта, а сега доаѓа и оној ...

Suzuki Swace пристигнува во Европа

Авто Плус - 15.09.2020

Јапонскиот производител Suzuki го прикажа моделот Swace наменет за европскиот пазар кој е резултат на соработката со Toyota Suzuki Swace е всушност базиран на Toyota Corolla во караванско издание и е плод на широката соработка на двата јапонски ...