TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Хабиб Нурмагомедов е идеален кандидат за претседател на Дагестан

Спортманија - 28.05.2020

Борецот е неприкосновен според популарноста во својот руски регион. Светскиот шампион во ултимејт фајт во лесна категорија Хабиб Нурмагмедов би бил идеален кандидат за претседател на руската република Дагестан.

„Таму, каде што живее Хабиб“: Погледнете ги планините на Дагестан од птичја перспектива

Руска реч - 27.05.2020

Од погледот на Кавкаските планини запира здивот. Не ни верувате? Тогаш, погледнете го видеото па кажете дека не сме во ...

Хабиб и идеален кандидат за претседател на Дагестан

IPON - 29.05.2020

Светскиот шампион во ултимејт фајт во лесна категорија Хабиб Нурмагмедов би бил идеален кандидат за претседател на руската република Дагестан. Ова беше кажано во политичка анализа на една дагестанска телевизија врз основа на податоци врзани за ...