TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Заев: Со членството во ОН пред 28 години се етаблиравме на меѓународната сцена како самостојна и независна држава

Слободен Печат - 08.04.2021

Со членството во ОН нашата држава се етаблираше на меѓународна сцена, како самостојна и независна држава, еднаква во меѓународното семејство на народи. Во изминатите 28 години поминавме многу предизвикувачки моменти и премрежија кои бараа храбри ...

Заев: Со членството во ОН пред 28 години се етаблиравме на меѓународната сцена како самостојна и независна држава

Frontline - 08.04.2021

Со членството во ОН нашата држава се етаблираше на меѓународна сцена, како самостојна и независна држава, еднаква во меѓународното семејство на народи. Во изминатите 28 години поминавме многу предизвикувачки моменти и премрежија кои бараа храбри ...

Заев: Со членството во ОН пред 28 години се етаблиравме на меѓународната сцена како самостојна и независна држава

iPortal - 08.04.2021

Со членството во ОН нашата држава се етаблираше на меѓународна сцена, како самостојна и независна држава, еднаква во меѓународното семејство на народи. Во изминатите 28 години поминавме многу предизвикувачки моменти и премрежија кои бараа храбри ...

Заев: Со членството во ОН пред 28 години се етаблиравме на меѓународната сцена како самостојна и независна држава

Сител - 08.04.2021

Со членството во ОН нашата држава се етаблираше на меѓународна сцена, како самостојна и независна држава, еднаква во меѓународното семејство на народи. Во изминатите 28 години поминавме многу предизвикувачки моменти и премрежија кои бараа храбри ...

Заев: Одбележуваме 28 години од приемот во ООН, претседателот Глигоров со својот говор ги постави темелите на нашите ...

Локално - 08.04.2021

„Денес, на 8 април, се одбележуваат 28 години од приемот на нашата држава во Организацијата на Обединетите нации (ООН) под привремената референца „Поранешна Југословенска Република Македонија“ во 1993 година“, објави премиерот Зоран Заев.

Заев: Со членството во ОН пред 28 години се етаблиравме на меѓународната сцена како самостојна и независна држава

Опсервер - 08.04.2021

Со членството во ОН нашата држава се етаблираше на меѓународна сцена, како самостојна и независна држава, еднаква во меѓународното семејство на народи. Во изминатите 28 години поминавме многу предизвикувачки моменти и премрежија кои бараа храбри ...

Заев: Со членството во ОН пред 28 години се етаблиравме на меѓународната сцена

Канал5 - 08.04.2021

Со членството во ОН нашата држава се етаблираше на меѓународна сцена, како самостојна и независна држава, еднаква во меѓународното семејство на народи. Во изминатите 28 години поминавме многу предизвикувачки моменти и премрежија кои бараа храбри ...

Заев по повод 28 години од зачленувањето на Македонија во ОН: Да останеме обединети, силни и посветени и во овие тешки ...

Фокус - 08.04.2021

Со членството во ОН нашата држава се етаблираше на меѓународна сцена, како самостојна и независна држава, еднаква во меѓународното семејство на народи. Во изминатите 28 години поминавме многу предизвикувачки моменти и премрежија кои бараа храбри ...

Заев: Со членството во ОН пред 28 години се етаблиравме на меѓународната сцена како самостојна и независна држава

CivilMedia - 08.04.2021

„Со членството во ОН нашата држава се етаблираше на меѓународна сцена, како самостојна и независна држава, еднаква во меѓународното семејство на народи. Во изминатите 28 години поминавме многу предизвикувачки моменти и премрежија кои бараа храбри ...

Заев: Со членството во ОН пред 28 години се етаблиравме на меѓународната сцена како самостојна и независна држава

24Инфо - 08.04.2021

Со членството во ОН нашата држава се етаблираше на меѓународна сцена, како самостојна и независна држава, еднаква во меѓународното семејство на народи. Во изминатите 28 години поминавме многу предизвикувачки моменти и премрежија кои бараа храбри ...

Заев: Со членството во ОН пред 28 години се етаблиравме на меѓународната сцена како самостојна и независна држава

Либертас - 08.04.2021

Со членството во ОН нашата држава се етаблираше на меѓународна сцена, како самостојна и независна држава, еднаква во меѓународното семејство на народи. Во изминатите 28 години поминавме многу предизвикувачки моменти и премрежија кои бараа храбри ...

Заев: Со членството во ОН пред 28 години се етаблиравме како самостојна и независна држава

Нова ТВ - 08.04.2021

„Со членството во ОН нашата држава се етаблираше на меѓународна сцена, како самостојна и независна држава, еднаква во меѓународното семејство на народи. Во изминатите 28 години поминавме многу предизвикувачки моменти и премрежија кои бараа храбри ...

Заев: Со членството во ОН пред 28 години се етаблиравме на меѓународната сцена како самостојна и независна држава

Вечер Прес - 08.04.2021

Со членството во ОН нашата држава се етаблираше на меѓународна сцена, како самостојна и независна држава, еднаква во меѓународното семејство на народи. Во изминатите 28 години поминавме многу предизвикувачки моменти и премрежија кои бараа храбри ...