TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВИДЕО I Јавноста е згрозена: Некој некој напишал ,,Трамп” на загрозен вид морска крава

Слободен Печат - 13.01.2021

Американската служба за риби и диви животни отворила истрага за малтретирање на морска крава пронајдена во Флорида со натпис „Трамп“ на грбот, потврди вчера агенцијата. Северноамериканската морска крава која е позната и како северноамериканска ...

Некој испишал „Трамп“ на грбот од загрозен вид на морска крава – отворена истрага за откривање на сторителот

Таратур - 13.01.2021

Американската служба за риби и диви животни отворила истрага за малтретирање на примерок од загрозен вид на морска крава пронајдена во Флорида со натпис „Трамп“ на грбот, потврдија од службата.

На загрозен вид морска крава на Флорида некој напишал ,,Трамп”, отворена е истрага(ВИДЕО)

Канал5 - 12.01.2021

Американската служба за риби и диви животни отворила истрага за малтретирање на морска крава пронајдена во Флорида со натпис „Трамп“ на грбот, потврди вчера агенцијата. Северноамериканска манага е загрозен вид во САД, а еден примерок со натпис е ...

Некој напишал „Трамп“ на грбот на загрозена морска крава, покрената истрага (ФОТО+ВИДЕО)

МКД - 12.01.2021

Американската служба за риби и животински свет отвори истрага за малтретирање морска крава пронајдена во река на Флорида со натпис „Трамп“ на грбот, потврди агенцијата во понеделникот. Северноамериканската морска крава е загрозен вид во САД, а ...

Пронајдена е заштитена морска крава со натпис „Трамп“: Граѓаните шокирани...

Точка - 12.01.2021

Морска крава со натпис „Трамп“ испишан на грбот на животното е пронајдена на Флорида, по што веднаш беше отворена истрага од страна на американската Служба за риби и диви животни, пренесува „Њујорк Пост“.