TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пендаровски: Случајот рекет да се расчистиш што е можно побрзо

Телма - 22.07.2019

Претседателот Стево Пендаровски, одново повика случајот Рекет да се расчистиш што е можно побрзо и целосно, за да нема сомнежи дека некој некого ...

Пендаровски: Во „Рекет“ вмешани и политички структури

Алсат-М - 22.07.2019

Шефот на државата смета дека случајот „Рекет“ зафаќа повеќе нивоа во државата, меѓу кои и политичкото. Пендаровски, во обраќањето пред Сојузот на стпанските комори, не прецизираше на што точно мисли.

Пендаровски: „Рекет“ да се реши брзо и до крај, да не се остави ни најмал сомнеж

+инфо - 22.07.2019

Претседателот Стево Пендаровски денеска побара од надлежните што е можно побрзо да го решат случајот „Рекет“ и да не се остави ни најмал простор за сомнеж. – Последниве денови сме сведоци на една крупна афера која има многу шпекулации, која ...

Пендаровски: „Рекет“ да се реши брзо и до крај, да не се остави ни најмал сомнеж

Опсервер - 22.07.2019

Претседателот Стево Пендаровски денеска побара од надлежните што е можно побрзо да го решат случајот „Рекет“ и да не се остави ни најмал простор за сомнеж. – Последниве денови сме сведоци на една крупна афера која има многу шпекулации, која ...

Пендаровски: „Рекет“ да се истера што е можно побрзо, затоа што знаеме до кое дереџе дојдовме!

Фокус - 22.07.2019

Претседателот Стево Пендаровски денеска побара од надлежните што е можно побрзо да го решат случајот „Рекет“ и да не се остави ни најмал простор за сомнеж. – Последниве денови сме сведоци на една крупна афера која има многу шпекулации, која ...

Пендаровски: „Рекет“ да се реши брзо и до крај, да не се остави ни најмал сомнеж

Вечер - 22.07.2019

Претседателот Стево Пендаровски денеска побара од надлежните што е можно побрзо да го решат случајот „Рекет“ и да не се остави ни најмал простор за сомнеж. – Последниве денови сме сведоци на една крупна афера која има многу шпекулации, која ...

Пендаровски: „Рекет“ да се реши брзо и до крај, да не се остави ни најмал сомнеж

Локално - 22.07.2019

Претседателот Стево Пендаровски денеска побара од надлежните што е можно побрзо да го решат случајот „Рекет“ и да не се остави ни најмал простор за сомнеж. – Последниве денови сме сведоци на една крупна афера која има многу шпекулации, која ...

Пендаровски: „Рекет" да се реши брзо и до крај, да не се остави ни најмал сомнеж

Канал5 - 22.07.2019

Претседателот Стево Пендаровски денеска побара од надлежните што е можно побрзо да го решат случајот „Рекет" и да не се остави ни најмал простор за сомнеж. – Последниве денови сме сведоци на една крупна афера која има многу шпекулации, која ...

Пендаровски: „Рекет” да се реши брзо и до крај, да не се остави ни најмал сомнеж

24Инфо - 22.07.2019

Претседателот Стево Пендаровски денеска побара од надлежните што е можно побрзо да го решат случајот „Рекет” и да не се остави ни најмал простор за сомнеж. – Последниве денови сме сведоци на една крупна афера која има многу шпекулации, која ...

Пендаровски: „Рекет“ да се реши брзо и целосно

Денешен - 22.07.2019

Претседателот Стево Пендаровски денеска побара од надлежните што е можно побрзо да го решат случајот „Рекет“ и да не се остави ни најмал простор за сомнеж. – Последниве денови сме сведоци на една крупна афера која има многу шпекулации, која ...

Пендаровски: „Рекет“ да се реши брзо и до крај, да не се остави ни најмал сомнеж

CivilMedia - 22.07.2019

Претседателот Стево Пендаровски денеска побара од надлежните што е можно побрзо да го решат случајот „Рекет“ и да не се остави ни најмал простор за сомнеж. „Последниве денови сме сведоци на една крупна афера која има многу шпекулации, која очигледно ...

Пендаровски: „Рекет“ да се реши брзо и до крај, да не се остави ни најмал сомнеж

Press24 - 22.07.2019

Претседателот Стево Пендаровски денеска побара од надлежните што е можно побрзо да го решат случајот „Рекет“ и да не се остави ни најмал простор за сомнеж. – Последниве денови сме сведоци на една крупна афера која има многу шпекулации, која ...

Пендаровски: „Рекет“ да се реши брзо и до крај, да не се остави ни најмал сомнеж

Независен - 22.07.2019

Претседателот Стево Пендаровски денеска побара од надлежните што е можно побрзо да го решат случајот „Рекет“ и да не се остави ни најмал простор за сомнеж. – Последниве денови сме сведоци на една крупна афера која има многу шпекулации, која ...

Пендаровски: „Рекет“ да се расчисти целосно за да нема ни малку сомнеж

Р.С.Европа - 22.07.2019

Последниве денови сме сведоци на една крупна афера која има многу шпекулации, која очигледно оди низ многу слоеви на нашето општество, и економски, и криминални, и политички, за жал. И јас од оваа позиција не гледам политички притисок ако кажам дека ...

Пендаровски: „Рекет“ да се реши брзо и до крај

ТВ21 - 22.07.2019

– Последниве денови сме сведоци на една крупна афера која има многу шпекулации, која очигледно оди низ многу слоеви на нашето општество, и економски, и криминални, и политички, за жал. И јас од оваа позиција не гледам политички притисок ако кажам ...

Пендаровски бара брза разврска на „Рекет“

Фактор - 22.07.2019

Брзо решавање на случајот Рекет побара денеска шефот на државата. Стево Пендаровски за аферата вели дека инсистира државните органи да ја истераат работата до крај. - „Рекет“ да се реши брзо и до крај, да не се остави ни најмал сомнеж.

Пендаровски: „Рекет“ да се реши брзо и до крај, да не се остави ни најмал сомнеж

1tv - 22.07.2019

Претседателот Стево Пендаровски денеска побара од надлежните што е можно побрзо да го решат случајот „Рекет“ и да не се остави ни најмал простор за сомнеж. – Последниве денови сме сведоци на една крупна афера која има многу шпекулации, која ...

Пендаровски: „Рекет“ да се реши брзо и до крај, да не се остави ни најмал сомнеж

Курир - 22.07.2019

Претседателот Стево Пендаровски денеска побара од надлежните што е можно побрзо да го решат случајот „Рекет“ и да не се остави ни најмал простор за сомнеж. -Последниве денови сме сведоци на една крупна афера која има многу шпекулации, која очигледно ...

Пендаровски: Инсистирам во случајот „Рекет“ државните органи да ја истераат работата до крај

PressingTV - 22.07.2019

Претседателот Стево Пендаровски денеска побара од надлежните што е можно побрзо да го решат случајот „Рекет“ и да не се остави ни најмал простор за сомнеж. Последниве денови сме сведоци на една крупна афера која има многу шпекулации, која очигледно ...

Пендаровски: „Рекет“ да се реши брзо и до крај, да не се остави ни најмал сомнеж

24 Вести - 22.07.2019

Претседателот Стево Пендаровски денеска побара од надлежните што е можно побрзо да го решат случајот „Рекет“ и да не се остави ни најмал простор за сомнеж. – Последниве денови сме сведоци на една крупна афера која има многу шпекулации, која ...

Пендаровски бара „Рекет“ да се реши брзо и до крај

МКД - 22.07.2019

Претседателот Стево Пендаровски денеска побара од надлежните што е можно побрзо да го решат случајот „Рекет“ и да не се остави ни најмал простор за сомнеж. „Последниве денови сме сведоци на една крупна афера за која има многу шпекулации, која ...

Пендаровски: Случајот„Рекет” да се реши што побрзо, да не се остави ни најмал сомнеж

Слободен Печат - 22.07.2019

Тој потсети дека ЕК во својот Извештај од 2017 година не дефинираше како заробена држава, најмногу заради политичка поларизација, но и заради тоа, како што наведе, „што во бизнисот се знаеше кој може да го прави и кој смее воопшто да влезе на тоа ...

Пендаровски: Инсистирам случајот „Рекет“ да се истера до крај

Нетпрес - 22.07.2019

Претседателот Стево Пендаровски денеска побара од надлежните што е можно побрзо да го решат случајот „Рекет“ и да не се остави ни најмал простор за сомнеж. „Последниве денови сме сведоци на една крупна афера која има многу шпекулации, која очигледно ...

Пендаровски: „Рекет“ да се расчисти брзо и целосно, да не остане ни најмал сомнеж

Либертас - 22.07.2019

Претседателот Стево Пендаровски денеска побара од надлежните што е можно побрзо да го решат случајот „Рекет“ и да не се остави ни најмал простор за сомнеж. – Последниве денови сме сведоци на една крупна афера која има многу шпекулации, која ...

Пендаровски: „Рекет” да се реши брзо и до крај, да не се остави ни најмал сомнеж

iPortal - 22.07.2019

Претседателот Стево Пендаровски денеска побара од надлежните што е можно побрзо да го решат случајот „Рекет” и да не се остави ни најмал простор за сомнеж. – Последниве денови сме сведоци на една крупна афера која има многу шпекулации, која ...

Пендаровски бара случајот „Рекет“ да се реши ефективно и ефикасно

MakPress - 22.07.2019

Претседателот Стево Пендаровски денеска побара од надлежните што е можно побрзо да го решат случајот „Рекет“ и да не се остави ни најмал простор за сомнеж. – Последниве денови сме сведоци на една крупна афера која има многу шпекулации, која ...

Пендаровски: Случајот „Рекет“ да се расчистиш што е можно побрзо

Press24 - 22.07.2019

Претседателот Стево Пендаровски, одново повика случајот Рекет да се расчистиш што е можно побрзо и целосно, за да нема сомнежи дека некој некого штити. -Последниве денови сме сведоци на една крупна афера, која има многу шпекулации, која очигледно ...