TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Македонија ќе формира фонд за енергетска ефикасност

Порта 3 - 07.01.2014

Министерството за економија во соработка со Светската банка, работи на формирање фонд за енергетска ефикасност, со чии финансиски средства ќе се спроведат мерки за заштеда на енергија во јавните ...