TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Потврден коронавирус кај еден од македонските државјани на бродот во Јокохама

Р.С.Европа - 13.02.2020

Еден од македонските државјани кои се наоѓаат на патничкиот брод вкотвен во Јокохама, Јапонија заболел од коронавирус, соопшти денеска македонското министерство за надворешни работи. Од таму информираат дека тој е хоспитализиран во здравствена ...

Двајца битолчани и еден велешанец на бродот кој е под карантин – кај еден е потврден коронавирус

ТВ21 - 13.02.2020

Вкупно три лица македонски државјани се присутни на бродот „Diamond Princess“ во Јокохама, Јапонија кој се наоѓа во карантин поради коронавирусот. Најновите информации се дека е потрврдено присуство на коронавирусот кај еден македонски државјанин.

Еден од македонските државјани на бродот во Јапонија е заболен од коронавирус

Н.Македонија - 13.02.2020

Еден од тројцата македонски државјани на крузерот „Дајмонд Принцес“ во Јокохама, Јапомија е заболен од коронавирус, објавија повеќе медиуми повикувајќи се на Министерството за надворешни работи (МНР).

Еден од македонските државјани на крузерот заболен од корона вирус, потврди МЗ

Сител - 13.02.2020

Министерството за здравство информира согласно најновите информации добиени од јапонските надлежни органи, дојде до промена во однос на состојбата на македонските државјани кои се наоѓаат на бродот „Diamond Princess“ во Јокохама, Јапонија.

И Македонец се зарази со коронавирус!

Expres - 13.02.2020

Кај еден од македонските државјани кој во моментот е хоспитализиран во здравствена установа во Јапонија, било потврдено присуство на коронавирусот соопшти Министерството за здравство. Заболениот бил присутен на бродот „Diamond Princess“ кој е ...

Филипче: тројцата наши државјани не се меѓу заболените од коронавирусот на бродот во јокохама

24 Вести - 11.02.2020

Во бродот зактовен во јапонското пристаниште Јоко-Хама, тројцата наши државјани не се меѓу заболените со Коронавирус. Информациите за нив македонските здравствени власти ги добиваат преку Меѓународниот здравствен правилник - изјави Министерот за ...

Филипче со смирувачки тонови:Тројцата македонски државјани што се на бродот во Јокохама не се заболени од корона вирус

Вечер Прес - 11.02.2020

Иако расте бројот на заболени од корона вирусот внатре во бродот што е во карантин во пристаништето во јапонскиот град Јокохама, тројцата наши државјани кои работеле на бродот не се меѓу заболените.

Филипче: Тројцата наши државјани не се меѓу заболените од коронавирусот на бродот во Јокохама

Вечер Прес - 11.02.2020

До утрово немаше некоја измена односно иако расте бројот на заболени од коронавирусот внатре во бродот во пристаништето во јапонскиот град Јокохама, тројцата наши државјани кои работеле на бродот не се меѓу заболените.

Филипче: Македонците на бродот во Јокохама не се заболени од коронавирусот

MakPress - 11.02.2020

До утрово немаше некоја измена односно иако расте бројот на заболени од коронавирусот внатре во бродот во пристаништето во јапонскиот град Јокохама, тројцата наши државјани кои работеле на бродот не се меѓу заболените.

Македонец заболе од корона на крузерот во Јапонија

+инфо - 13.02.2020

Потврдено е присуство на корона вирусот кај еден од македонските државјани кој во моментот е хоспитализиран во здравствена установа во Јапонија, соопшти Министерството за здравство, согласно најновите информации добиени од јапонските надлежни органи.

Еден од Македонците на крузерот во Јапонија е заразен со коронавирус

Слободен Печат - 13.02.2020

Потврдено е присуство на коронавирусот кај еден од нив кој во моментот е хоспитализиран во здравствена установа во Јапонија. Амбасадата на Република Северна Македонија во Токио е во комуникација со споменатиот македонски државјанин.

Потврден коронавирус кај македонски државјанин, хоспитализиран е во Јапонија

А1 On - 13.02.2020

Министерството за здравство информира согласно најновите информации добиени од јапонските надлежни органи, дојде до промена во однос на состојбата на македонските државјани кои се наоѓаат на бродот „Diamond Princess“ во Јокохама, Јапонија.

Најнови информации од Јапонија: Македонец од крузерот е заразен со корона вирус

Република - 13.02.2020

Министерството за здравство информира согласно најновите информации добиени од јапонските надлежни органи, дека дојде до промена во однос на состојбата на македонските државјани кои се наоѓаат на бродот „Diamond Princess“ во Јокохама, Јапонија.

МНР: Еден од Македонците на крузерот во Јапонија заболен од корона вирус

24Инфо - 13.02.2020

Согласно најновите информации добиени од јапонските надлежни органи, информираме дека дојде до промена во однос на состојбата на македонските државјани кои се наоѓаат на бродот “Diamond Princess” во Јокохама, Јапонија.

МНР: Потврден коронавирус кај еден од нашите државјани на бродот во Јокохама

Фокус - 13.02.2020

Потврдено е присуство на коронавирус кај еден од тројцата македонски државјани кои се наоѓаат на бродот „Diamond Princess” во пристаништето во јапонскиот град Јокохама, соопшти Министерството за надворешни работи согласно најновите информации ...

Потврден коронавирус кај еден од македонските државјани на крузерот во Јокохама

Press24 - 13.02.2020

Согласно најновите информации добиени од јапонските надлежни органи, информираме дека дојде до промена во однос на состојбата на македонските државјани кои се наоѓаат на бродот “Diamond Princess” во Јокохама, Јапонија.

МНР: Потврден коронавирус кај еден од нашите државјани на бродот во Јокохама

Локално - 13.02.2020

Потврдено е присуство на коронавирус кај еден од тројцата македонски државјани кои се наоѓаат на бродот „Diamond Princess” во пристаништето во јапонскиот град Јокохама, соопшти Министерството за надворешни работи согласно најновите информации ...

МНР: Потврден коронавирус кај еден од нашите државјани на бродот во Јокохама

Алсат-М - 13.02.2020

Потврдено е присуство на коронавирус кај еден од тројцата македонски државјани кои се наоѓаат на бродот „Diamond Princess” во пристаништето во јапонскиот град Јокохама, соопшти Министерството за надворешни работи согласно најновите информации ...

Еден од македонските државјани на крузерот заболен од коронавирус, потврди МЗ

Бриф - 13.02.2020

Потврдено е присуство на коронавирус кај еден од тројцата македонски државјани кои се наоѓаат на бродот „Diamond Princess” во пристаништето во јапонскиот град Јокохама, соопшти Министерството за надворешни работи согласно најновите информации ...

Потврден коронавирус кај еден од нашите државјани на бродот во Јокохама

24 Вести - 13.02.2020

Потврдено е присуство на коронавирус кај еден од тројцата македонски државјани кои се наоѓаат на бродот „Diamond Princess” во пристаништето во јапонскиот град Јокохама, соопшти Министерството за надворешни работи согласно најновите информации ...

Потврден корона-вирус кај еден од Македонците на бродот „Diamond Princess“

AKO - 13.02.2020

Министерството за здравство информира дека согласно најновите информации добиени од јапонските надлежни органи, дојде до промена во однос на состојбата на македонските државјани кои се наоѓаат на бродот „Diamond Princess“ во Јокохама, Јапонија.

МНР: Потврден коронавирус кај еден од нашите државјани на бродот во Јокохама

Канал5 - 13.02.2020

Нашиот државјанин, како што се посочува, во моментот е хоспитализиран во здравствена установа во Јапонија. Потврдено е присуство на коронавирус кај еден од тројцата македонски државјани кои се наоѓаат на бродот „Diamond Princess" во пристаништето во ...

МНР: Потврден коронавирус кај еден од нашите државјани на бродот во Јокохама (проширено)

ММС - 13.02.2020

Потврдено е присуство на коронавирус кај еден од тројцата македонски државјани кои се наоѓаат на бродот „Diamond Princess” во пристаништето во јапонскиот град Јокохама, соопшти Министерството за надворешни работи согласно најновите информации ...

Македонски државјанин заразен со коронавирус на бродот во Јапонија!

ТВ21 - 13.02.2020

„Министерството за здравство информира согласно најновите информации добиени од јапонските надлежни органи, дојде до промена во однос на состојбата на македонските државјани кои се наоѓаат на бродот „Diamond Princess“ во Јокохама, Јапонија.

Македонец заболен од коронавирусот на бродот “Diamond Princess” во Јокохама

Скопје инфо - 13.02.2020

Министерството за надворешни работи информира дека согласно најновите информации добиени од јапонските надлежни органи, кај еден од тројцата македонските државјани кои се наоѓаат на бродот “Diamond Princess” во Јокохама, Јапонија е потврдено ...

Еден од македонските државјани на крузерот заболен од корона вирус, потврди МЗ

4NEWS - 13.02.2020

Министерството за здравство информира согласно најновите информации добиени од јапонските надлежни органи, дојде до промена во однос на состојбата на македонските државјани кои се наоѓаат на бродот „Diamond Princess“ во Јокохама, Јапонија.

Еден од македонските државјани на бродот во Јапонија заболен од коронавирусот

МКД - 13.02.2020

Кај еден од македонските државјани кои се наоѓаат на бродот „Дајамонд Принцес“ во Јокохама, Јапонија, потврдено е присуство на коронавирусот и е хоспитализиран во здравствена установа во Јапонија, информира македонското Министерство за надворешни ...

МНР: Потврден коронавирус кај еден од нашите државјани на бродот во Јокохама

Вечер Прес - 13.02.2020

Потврдено е присуство на коронавирус кај еден од тројцата македонски државјани кои се наоѓаат на бродот „Diamond Princess” во пристаништето во јапонскиот град Јокохама, соопшти Министерството за надворешни работи согласно најновите информации ...

МНР: Потврден e коронавирус кај еден од тројцата Македонци на бродот во Јокохама

Денешен - 13.02.2020

Потврдено е присуство на коронавирус кај еден од тројцата македонски државјани кои се наоѓаат на бродот „Diamond Princess” во пристаништето во јапонскиот град Јокохама, соопшти Министерството за надворешни работи согласно најновите информации ...

МНР: Потврден коронавирус кај еден од нашите државјани на бродот во Јокохама

CivilMedia - 13.02.2020

Потврдено е присуство на коронавирус кај еден од тројцата македонски државјани кои се наоѓаат на бродот „Diamond Princess” во пристаништето во јапонскиот град Јокохама, соопшти Министерството за надворешни работи согласно најновите информации ...

Еден од Македонците на крузерот во Јапонија е заразен со коронавирус

Frontline - 13.02.2020

Еден Македонец, патник на крузерот во Јапонија, е заразен со коронавирус, и во моментот е во болница. Согласно најновите информации добиени од јапонските надлежни органи, информираме дека дојде до промена во однос на состојбата на македонските ...

МНР: Еден од Македонците на крузерот во Јокохама е заразен со коронавирус

Макфакс - 13.02.2020

Потврдено е присуство на коронавирусот кај еден од македонските државјани кои се наоѓаат на бродот “Diamond Princess” во Јокохама, Јапонија, соопшти МНР. Како што се додава, заразениот во моментот е хоспитализиран во здравствена установа во Јапонија.

МНР: Потврден коронавирус кај еден од нашите државјани на бродот во Јокохама

Опсервер - 13.02.2020

– Потврдено е присуство на коронавирус кај еден од тројцата македонски државјани кои се наоѓаат на бродот „Diamond Princess” во пристаништето во јапонскиот град Јокохама, соопшти Министерството за надворешни работи согласно најновите информации ...

Еден од македонците на бродот во Јапонија заболен од коронавирус

Сакам да кажам - 13.02.2020

Еден од македонските државјани кои се наоѓа на бродот „Дајмонд принцес“ во Јокохама, Јапонија е заболен од коронавирусот, информираа денеска од Министерството за здравство. Лицето во моментов е хоспитализирано во здравствена установа во Јапонија.

Потврден корона-вирус кај еден од Македонците на бродот „Diamond Princess“

Нетпрес - 13.02.2020

Министерството за здравство информира дека согласно најновите информации добиени од јапонските надлежни органи, дојде до промена во однос на состојбата на македонските државјани кои се наоѓаат на бродот „Diamond Princess“ во Јокохама, Јапонија.

МНР: Еден од Македонците на крузерот во Јокохама е заразен со коронавирус

Точка - 13.02.2020

Потврдено е присуство на коронавирусот кај еден од македонските државјани кои се наоѓаат на бродот “Diamond Princess” во Јокохама, Јапонија, соопшти МНР. Како што се додава, заразениот во моментот е хоспитализиран во здравствена установа во Јапонија.

Македонец од бродот „Дајмонд принцес“ има коронавирус

Факултети - 13.02.2020

Кај еден од тројцата Македонци на бродот „Дајмонд принцес“ е потврдено присуство на коронавирусот, соопштија од Министерството за здравство. Македонецот е хоспитализиран во Јапонија, а амбасадата на Македонија во Токио е во комуникација со него.

МНР: Потврден коронавирус кај еден од нашите државјани на бродот во Јокохама

Денар - 13.02.2020

Потврдено е присуство на коронавирус кај еден од тројцата македонски државјани кои се наоѓаат на бродот „Diamond Princess” во пристаништето во јапонскиот град Јокохама, соопшти Министерството за надворешни работи согласно најновите информации ...

МНР: Еден од Македонците на крузерот во Јокохама е заразен со коронавирус

Centar - 13.02.2020

Потврдено е присуство на коронавирусот кај еден од македонските државјани кои се наоѓаат на бродот “Diamond Princess” во Јокохама, Јапонија, соопшти МНР. Како што се додава, заразениот во моментот е хоспитализиран во здравствена установа во Јапонија.

Кај Македонец потврдено присуство на Коронавирус

Кумановски м. - 13.02.2020

Кај еден од тројцата Македонци кои се наоѓаат на бродот „Diamond Princess“ во Јокохама, Јапонија е потврдено присуство на Коронавирусот. – Согласно најновите информации добиени од јапонските надлежни органи, информираме дека дојде до промена во ...

Македонец кој се наоѓа на бродот „Дајмонд принцес“ заразен со коронавирус

Скопје1 - 13.02.2020

Потврдено е присуство на коронавирусот кај еден од македонските државјани кои се наоѓаат на бродот „Дајмонд Принцес” во Јокохама, Јапонија, соопшти МНР. Како што се додава, заразениот во моментот е хоспитализиран во здравствена установа во Јапонија.

МНР: Потврден коронавирус кај еден од нашите државјани на бродот во Јокохама

еМагазин - 13.02.2020

Потврдено е присуство на коронавирус кај еден од тројцата македонски државјани кои се наоѓаат на бродот „Diamond Princess” во пристаништето во јапонскиот град Јокохама, соопшти Министерството за надворешни работи согласно најновите информации ...

Потврден коронавирус кај еден од македонските државјани на бродот во Јокохама

Тера - 13.02.2020

Македонското министество за надворешни работи пред малку сооошти дека согласно најновите информации добиени од јапонските надлежни органи, дојде до промена во однос на состојбата на македонските државјани кои се наоѓаат на бродот “Diamond Princess” ...

МНР: Потврден коронавирус кај еден од нашите државјани на бродот во Јокохама

iPortal - 13.02.2020

Потврдено е присуство на коронавирус кај еден од тројцата македонски државјани кои се наоѓаат на бродот „Diamond Princess” во пристаништето во јапонскиот град Јокохама, соопшти Министерството за надворешни работи согласно најновите информации ...

Еден од Македоните на крузерот во Јапонија е заразен со коронавирус – хоспитализиран е во Јапонија

Либертас - 13.02.2020

Потврдено е присуство на коронавирусот кај еден од нив кој во моментот е хоспитализиран во здравствена установа во Јапонија. Амбасадата на Република Северна Македонија во Токио е во комуникација со споменатиот македонски државјанин.

МНР: Потврден коронавирус кај еден Македонец на крузерот во Јокохама

Нова ТВ - 13.02.2020

Потврдено е присуство на коронавирус кај еден од тројцата македонски државјани кои се наоѓаат на бродот „Diamond Princess” во пристаништето во јапонскиот град Јокохама, соопшти Министерството за надворешни работи (МНР) согласно најновите информации ...

Македонскиот државјанин заразен со коронавирусот е во добра и стабилна состојба, МЗ има целосен увид и контрола

А1 On - 13.02.2020

Д-р Гордана Кузмановска во изјава за медиумите информираше дека кај еден од тројцата патници кои се наоѓаат на бродот во Јокохама, Јапонија, потврдено е присуство на корона вирусот. „Се работи за блага форма на заболување, меѓутоа со оглед на ...

Македонецот заболен од корона со послаби симтоми

Слободен Печат - 13.02.2020

„Се работи за блага форма на заболување, меѓутоа со оглед на рутинските процедури, овој наш граѓанин е транспортиран во болница на лекување“, потенцираше д-р Кузмановска. Гордана Кузмановска од Институтот за јавно здравје во изјава за медиумите ...

МЗ: Македонскиот државјанин заразен со корона вирусот е во добра и стабилна состојба

еМагазин - 13.02.2020

Докторката Гордана Кузмановска информираше дека заболениот македонски државјанин со коронавирусот на бродот во Јокохама, Јапонија е во добра здравствена состојба. „Се работи за блага форма на заболување, меѓутоа со оглед на рутинските процедури, ...