TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Жените на протест во Либан: Бараат поголеми казни за насилство и малтретирање

Макфакс - 26.11.2022

Група жени во Либан одржаа демонстрации пред парламентот барајќи поголеми казни за насилство и малтретирање жени. Десетици жени учествуваа во акцијата организирана од здружението на жени „АБААД“ во главниот град Бејрут.

Жените на протест во Либан: Бараат поголеми казни за насилство и малтретирање

24Инфо - 26.11.2022

Група жени во Либан одржаа демонстрации пред парламентот барајќи поголеми казни за насилство и малтретирање жени. Десетици жени учествуваа во акцијата организирана од здружението на жени „АБААД“ во главниот град Бејрут.

Жените на протест во Либан: Бараат поголеми казни за насилство и малтретирање

Н.Македонија - 26.11.2022

Група жени во Либан одржаа демонстрации пред парламентот барајќи поголеми казни за насилство и малтретирање жени. Десетици жени учествуваа во акцијата организирана од здружението на жени „АБААД“ во главниот град Бејрут.