TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Срамота што прават Балканците, тоа треба да се забрани“: Фотографија од грчките плажи предизвика полемика на ...

Точка - 29.06.2022

За да си обезбедат место на плажа, лежалка или чадор во текот на целиот ден, туристите се служат со разни методи и тактики. Па така тие брзаат да ги стават своите пешкири на најдобро позиционирани лежалки на плажата, пред да се упатат на појадок во ...

Во ова туристичко место лежалките се бесплатни, сместувањето чини 8 евра за ден

Скопје инфо - 29.06.2022

Добра вест за сите кои летово ја одбраа Црна Гора за летен одмор. Имено, на голем дел од плажите лежалките се бесплатни по 17 часот, што значи дека туристите ќе имаат намалени трошоци во овој дел.