TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Анкети во Грција: „Нова демократија“ со над 11 отсто подобар рејтинг од СИРИЗА

Нова ТВ - 23.09.2021

Грчката владеачка партија „Нова демократија“ е со предност од 11,5, односно 11,2 отсто пред опозициската СИРИЗА, според двете нови истражувања на јавното мислење во Грција спроведени од агенцијата „Pulse“ за грчката телевизија „Скај“ и агенцијата ...

Нова демократија со над 11 отсто повисок рејтинг од СИРИЗА

Република - 23.09.2021

Грчката владејачка партија Нова демократија е со предност од 11,5, односно 11,2 отсто пред опозициската СИРИЗА, според двете нови истражувања на јавното мислење во Грција спроведени од агенцијата „Pulse“ за грчката телевизија „Скај“ и агенцијата ...

Нова демократија со над 11 отсто повисок рејтинг од СИРИЗА

24Инфо - 23.09.2021

Грчката владеачка партија Нова демократија е со предност од 11,5, односно 11,2 отсто пред опозициската СИРИЗА, според двете нови истражувања на јавното мислење во Грција спроведени од агенцијата „Pulse” за грчката телевизија „Скај” и агенцијата ...

Анкети во Грција: Нова демократија со над 11 отсто повисок рејтинг од СИРИЗА

Опсервер - 23.09.2021

– Грчката владеачка партија Нова демократија е со предност од 11,5, односно 11,2 отсто пред опозициската СИРИЗА, според двете нови истражувања на јавното мислење во Грција спроведени од агенцијата „Pulse“ за грчката телевизија „Скај“ и агенцијата ...

Анкети во Грција: Нова демократија со над 11 отсто повисок рејтинг од СИРИЗА

MakPress - 23.09.2021

Грчката владеачка партија Нова демократија е со предност од 11,5, односно 11,2 отсто пред опозициската СИРИЗА, според двете нови истражувања на јавното мислење во Грција спроведени од агенцијата „Pulse“ за грчката телевизија „Скај“ и агенцијата ...

МИЦОТАКИС ГО ГАЗИ ЦИПРАС: Нова демократија со 11 отсто, предност пред Сириза

Денешен - 23.09.2021

Грчката владејачка партија Нова демократија е со предност од 11,5, односно 11,2 отсто пред опозициската СИРИЗА, според двете нови истражувања на јавното мислење во Грција спроведени од агенцијата „Pulse“ за грчката телевизија „Скај“ и агенцијата ...