TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Спорот за името е завршен - конечно!

Deutsche Welle - 14.06.2018

Сега Александар Велики можеби може да почива во мир. 2300 години по пропаста на неговото кралство, македонското прашање веќе не е отворено, коментира „Зиддојче цајтунг“. Во коментарот во „Зиддојче цајтунг“ со наслов „Решение со четири букви“, ...

Зидојче цајтунг: Спорот за името е завршен – конечно!

Либертас - 14.06.2018

Сега Александар Велики можеби може да почива во мир. 2300 години по пропаста на неговото кралство, македонското прашање веќе не е отворено, коментира „Зидојче цајтунг“. Во коментарот во „Зидојче цајтунг“ со наслов „Решение со четири букви“, авторот ...