TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Најлошите лозинки за 2018 година

Факултети - 15.12.2018

Дали научивте нешто од многубројните хакирања и протекувања на информации? Очигледно не. Компанијата за управување со лозинки „Сплеш дата“ ја објави својата годишна листа со 100. најлоши лозинки за 2018 година врз основа на 5 милиони протечени ...

Објавен список на 25 најнесигурните лозинки – Дали и вашата е меѓу нив?

Канал5 - 14.12.2018

Компанијата Splash Data, која се занимава со онлајн безбедност, го објави списокот на најнебезбедни лозинки за 2018. Резултатите се собрани преку обработка на пет милиони хакирани кориснички страници оваа година . Податоците се фрапантни.

Дали е вашата меѓу нив? Ова се најкористените лозинки на Интернет за 2018 година

Курир - 14.12.2018

Вашата безбедност на Интернет во голема мера зависи од лозинките, што ги избирате за вашите сметки. Ова е добро познат факт за кој се тврди дека е потценет од милиони луѓе ширум светот. Употребата на рутинските „abcdef“ или „12345“ продолжува да ...

Најкористените лозинки на Интернет за 2018 година

А1 On - 14.12.2018

Вашата безбедност на Интернет во голема мера зависи од лозинките, што ги избирате за вашите сметки. Ова е добро познат факт за кој се тврди дека е потценет од милиони луѓе ширум светот. Употребата на рутинските „abcdef“ или „12345“ продолжува да ...

Најчесто користени лозинки на интернет за 2018 година

Кајгана - 14.12.2018

Вашата безбедност на интернет во голема мера зависи од лозинките, што ги избирате за вашите профили. Ова е добро познат факт за кој се тврди дека е потценет од милиони луѓе ширум светот. Употребата на рутинските „abcdef“ или „12345“ продолжува да ...

Најкористените лозинки на Интернет за 2018 година

+инфо - 14.12.2018

Вашата безбедност на Интернет во голема мера зависи од лозинките, што ги избирате за вашите сметки. Ова е добро познат факт за кој се тврди дека е потценет од милиони луѓе ширум светот. Употребата на рутинските „abcdef“ или „12345“ продолжува да ...

Најчесто користени лозинки на интернет за 2018 година

USB - 14.12.2018

Вашата безбедност на интернет во голема мера зависи од лозинките, што ги избирате за вашите профили. Ова е добро познат факт за кој се тврди дека е потценет од милиони луѓе ширум светот. Употребата на рутинските „abcdef“ или „12345“ продолжува да ...

Најкористените лозинки на Интернет за 2018 година

Локално - 14.12.2018

Вашата безбедност на Интернет во голема мера зависи од лозинките, што ги избирате за вашите сметки. Ова е добро познат факт за кој се тврди дека е потценет од милиони луѓе ширум светот. Употребата на рутинските „abcdef“ или „12345“ продолжува да ...

Кои се најкористените лозинки на Интернет за 2018 година

Слободен Печат - 14.12.2018

Вашата безбедност на Интернет во голема мера зависи од лозинките, што ги избирате за вашите сметки. Ова е добро познат факт за кој се тврди дека е потценет од милиони луѓе ширум светот. Употребата на рутинските „abcdef“ или „12345“ продолжува да ...