TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tелеком засади 25.000 нови дрвца и собра 12.000 стари мобилни уреди

Црнобело - 25.11.2022

Во март годинава, Македонски Телеком ја започна еко-иницијативата „Заедно за заштита на животната средина“ за намалување на електронскиот отпад и обнова на зелените површини. Компанијата се обврза да направи вистинска разлика: да ги намали штетните ...

Телеком засади 25 000 нови дрвца и собра 12 000 стари мобилни уреди

Фактор - 25.11.2022

Во март годинава, Македонски Телеком ја започна еко-иницијативата „Заедно за заштита на животната средина“ за намалување на електронскиот отпад и обнова на зелените површини. Компанијата се обврза да направи вистинска разлика: да ги намали штетните ...

Телеком засади 25 000 нови дрвца и собра 12 000 стари мобилни уреди

Хаштаг - 25.11.2022

Во март годинава, Македонски Телеком ја започна еко-иницијативата „Заедно за заштита на животната средина“ за намалување на електронскиот отпад и обнова на зелените површини. Компанијата се обврза да направи вистинска разлика: да ги намали штетните ...

Телеком засади 25.000 нови дрвца и собра 12.000 стари мобилни уреди

Точка - 25.11.2022

Во март годинава, Македонски Телеком ја започна еко-иницијативата „Заедно за заштита на животната средина“ за намалување на електронскиот отпад и обнова на зелените површини. Компанијата се обврза да направи вистинска разлика: да ги намали штетните ...

Телеком засади 25 000 нови дрвца и собра 12 000 стари мобилни уреди

Опсервер - 25.11.2022

Еко иницијатива за намалување на електронскиот отпад и обнова на зелените површини Во март годинава, Македонски Телеком ја започна еко-иницијативата „Заедно за заштита на животната средина“ за намалување на електронскиот отпад и обнова на зелените ...

Засадени 25.000 нови дрвца и собрани 12.000 стари мобилни уреди

Вечер Прес - 25.11.2022

Во март годинава, Македонски телеком ја започна еко-иницијативата „Заедно за заштита на животната средина“ за намалување на електронскиот отпад и обнова на зелените површини. Компанијата се обврза да направи вистинска разлика: да ги намали штетните ...