TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Од утре поевтин роаминг, од следната година разговорите во странство по домашна тарифа

Фактор - 30.06.2020

Ќе поевтинат дојдовните повици и интернетот. Од утре се намалуваат цените на роамингот во земјите од Западен Балкан поради намалувањето на надоместокот за услугата на дојдовните повици. Впрочем од 1 јули овој надоместок ќе се намали од четири центи ...

ВМРО-ДПМНЕ: Ќе воведеме трет мобилен оператор и тело за саморегулација на медиумите

Макфакс - 30.06.2020

Граѓаните имаат потреба од намалени цени на мобилни услуги и во таа насока ќе отпочнеме постапка за влез на трет мобилен оператор во Македонија, велат од ВМРО-ДПМНЕ во рамки на нивната предизборна кампања.

ВМРО-ДПМНЕ ќе обезбеди поевтини мобилни услуги

Курир - 30.06.2020

Македонија не смее да продолжи да стагнира. Граѓаните очекуваат државата да тргне напред. ВМРО-ДПМНЕ има план за обнова на Македонија, на кој се обврзуваме, велат од ВМРО-ДПМНЕ. Граѓаните имаат потреба од намалени цени на мобилни услуги, во таа ...

Од утре поефтин роаминг за Западен Балкан

Република - 30.06.2020

Во земјите од Западен Балкан од среда ќе започне да се применува следниот чекор во намалувањето на цените на роаминг услугите во кои ќе бидат намалени дополнителните давачки за услугите за дојдовни повици од регионот и преносот на податоци, односно ...

ВМРО-ДПМНЕ ќе обезбеди поевтини мобилни услуги

24Инфо - 30.06.2020

Македонија не смее да продолжи да стагнира. Граѓаните очекуваат државата да тргне напред. ВМРО-ДПМНЕ има план за обнова на Македонија, на кој се обврзуваме. Граѓаните имаат потреба од намалени цени на мобилни услуги, во таа насока ќе отпочнеме ...

ВМРО-ДПМНЕ ќе обезбеди поевтини мобилни услуги

Канал5 - 30.06.2020

Македонија не смее да продолжи да стагнира. Граѓаните очекуваат државата да тргне напред. ВМРО-ДПМНЕ има план за обнова на Македонија, на кој се обврзуваме. Граѓаните имаат потреба од намалени цени на мобилни услуги, во таа насока ќе отпочнеме ...

ВМРО-ДПМНЕ ќе обезбеди поевтини мобилни услуги и саморегулација на медиумите

Нетпрес - 30.06.2020

Македонија не смее да продолжи да стагнира. Граѓаните очекуваат државата да тргне напред. ВМРО-ДПМНЕ има план за обнова на Македонија, на кој се обврзуваме, велат од партијата. Граѓаните имаат потреба од намалени цени на мобилни услуги, во таа ...

Соопштение на ВМРО-ДПМНЕ за поевтини мобилни услуги

Опсервер - 30.06.2020

Скопје, 30 јуни 2020 Македонија не смее да продолжи да стагнира. Граѓаните очекуваат државата да тргне напред. ВМРО-ДПМНЕ има план за обнова на Македонија, на кој се обврзуваме. Граѓаните имаат потреба од намалени цени на мобилни услуги, во таа ...

ВМРО-ДПМНЕ најавува дека ќе обезбеди поевтини мобилни услуги

Скопје1 - 30.06.2020

Македонија не смее да продолжи да стагнира. Граѓаните очекуваат државата да тргне напред. ВМРО-ДПМНЕ има план за обнова на Македонија, на кој се обврзуваме. Граѓаните имаат потреба од намалени цени на мобилни услуги, во таа насока ќе отпочнеме ...

Од утре поевтин роаминг за Западен Балкан

Скопје инфо - 30.06.2020

Во земјите од Западен Балкан од среда ќе започне да се применува следниот чекор во намалувањето на цените на роаминг услугите во кои ќе бидат намалени дополнителните давачки за услугите за дојдовни повици од регионот и преносот на податоци, односно ...

Од утре поевтин роаминг за Западен Балкан

Вечер Прес - 30.06.2020

Во земјите од Западен Балкан од среда ќе започне да се применува следниот чекор во намалувањето на цените на роаминг услугите во кои ќе бидат намалени дополнителните давачки за услугите за дојдовни повици од регионот и преносот на податоци, односно ...

Од утре поевтин роаминг за корисниците од Западен Балкан

Локално - 30.06.2020

Во земјите од Западен Балкан од среда ќе започне да се применува следниот чекор во намалувањето на цените на роаминг услугите во кои ќе бидат намалени дополнителните давачки за услугите за дојдовни повици од регионот и преносот на податоци, односно ...

ВМРО-ДПМНЕ: ВМРО-ДПМНЕ ќе обезбеди поевтини мобилни услуги

MakPress - 30.06.2020

Македонија не смее да продолжи да стагнира. Граѓаните очекуваат државата да тргне напред. ВМРО-ДПМНЕ има план за обнова на Македонија, на кој се обврзуваме. Граѓаните имаат потреба од намалени цени на мобилни услуги, во таа насока ќе отпочнеме ...

ВМРО-ДПМНЕ: Ќе воведеме трет мобилен оператор и тело за саморегулација на медиумите

Centar - 30.06.2020

Граѓаните имаат потреба од намалени цени на мобилни услуги и во таа насока ќе почнеме постапка за влез на трет мобилен оператор во Македонија, велат од ВМРО-ДПМНЕ во рамки на нивната предизборна кампања.

Од утре нова цена за роаминг, наредна година разговори во странство по домашна тарфа

Либертас - 30.06.2020

Овие цени ќе важат до следната година, од кога услугите за роаминг целосно ќе се изедначат, па во која било земја од Западен Балкан ќе се разговара исто како и кога сте дома. Договорот за намалување на цените на роаминг услугите во јавните мобилни ...