TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ало, СДСМ? Има ли некој? Дали мислите дека “Гласавте – гледајте” е државничка порака?

Нова ТВ - 17.05.2024

Во рамките на престижниот фестивал „Мајски оперски вечери“ на 23 мај со почеток во ...

Ало, СДСМ? Има ли некој? Дали мислите дека “Гласавте – гледајте” е државничка порака?

Рацин - 17.05.2024

Сега пред очите ги гледаме првите сцени од репризата на 2008 година, кога наместо да го прифати континуитетот на подготовките и реформи за забрзување на процесот за членство во ЕУ и НАТО, ВМРО-ДПМНЕ го сврте курсот и ја зароби државата и ја оттргна ...

Ало, СДСМ? Има ли некој? Дали мислите дека “Гласавте – гледајте” е државничка порака?

Zoom - 17.05.2024

Зоран БОЈАРОВСКИ Несфатлив е молкот во и на СДСМ. Ако ја исклучиме колумната на Стефан Богоев од 12 мај, последните објави на веб страницата на партијата се од 8 мај, односно обраќањето на претседателот Димитар Ковачевски и на портпаролката Кузеска, ...