TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

САД: Хрватски политичари во БиХ работат против американските интереси

МКД - 16.05.2024

Американскиот амбасадор во Босна и Херцеговина изјави дека лидерот на ХДЗ БиХ Драган Човиќ работи против стратегиските интереси на Соединетите Американски Држави, но и на Хрватите во БиХ кога се противи на плановите за поврзување на гасните мрежи на ...

САД: Додик е безбедносна закана

МКД - 15.05.2024

Соединетите Американски Држави го сметаат лидерот на босанските Срби Милорад Додик за закана за безбедноста, а спремни се да реагираат на секое загрозување на опстанокот на Босна и Херцеговина како држава, изјави американскиот амбасадор во Сараево ...

Марфи: САД го сметаат Додик за безбедносна закана

Курир - 15.05.2024

„САД го поддржуваат територијалниот интегритет, суверенитет и мултиетничкиот карактер на БиХ“ САД го сметаат лидерот на босанските Срби, Милорад Додик, за закана за стабилноста и се подготвени да реагираат на секоја закана за опстанокот на Босна и ...

Марфи: САД го сметаат Додик за безбедносна закана

Либертас - 15.05.2024

САД го сметаат лидерот на босанските Срби, Милорад Додик, за закана за стабилноста и се подготвени да реагираат на секоја закана за опстанокот на Босна и Херцеговина како држава, изјави американскиот амбасадор во Сараево Мајкл Марфи.

Марфи: САД го сметаат Додик за безбедносна закана

Нова ТВ - 15.05.2024

САД го сметаат лидерот на босанските Срби, Милорад Додик, за закана за стабилноста и се подготвени да реагираат на секоја закана за опстанокот на Босна и Херцеговина како држава, изјави американскиот амбасадор во Сараево Мајкл Марфи.

Марфи: САД го сметаат Додик за безбедносна закана

Нетпрес - 15.05.2024

САД го сметаат лидерот на босанските Срби, Милорад Додик, за закана за стабилноста и се подготвени да реагираат на секоја закана за опстанокот на Босна и Херцеговина како држава, изјави американскиот амбасадор во Сараево Мајкл Марфи.

САД го сметаат Додик за безбедносна закана, вели американскиот амбасадор во Сараево

24Инфо - 15.05.2024

САД го сметаат лидерот на босанските Срби, Милорад Додик, за закана за стабилноста и се подготвени да реагираат на секоја закана за опстанокот на Босна и Херцеговина како држава, изјави американскиот амбасадор во Сараево Мајкл Марфи.

САД: Додик е безбедносна закана

Макфакс - 15.05.2024

Соединетите Американски Држави го сметаат лидерот на босанските Срби Милорад Додик за закана за безбедноста, а спремни се да реагираат на секое загрозување на опстанокот на Босна и Херцеговина како држава, изјави американскиот амбасадор во Сараево ...

САД: Додик е безбедносна закана

Опсервер - 15.05.2024

Соединетите Американски Држави го сметаат лидерот на босанските Срби Милорад Додик за закана за безбедноста, а спремни се да реагираат на секое загрозување на опстанокот на Босна и Херцеговина како држава, изјави американскиот амбасадор во Сараево ...

Марфи: САД го сметаат Додик за безбедносна закана

MakPress - 15.05.2024

САД го сметаат лидерот на босанските Срби, Милорад Додик, за закана за стабилноста и се подготвени да реагираат на секоја закана за опстанокот на Босна и Херцеговина како држава, изјави американскиот амбасадор во Сараево Мајкл Марфи.

САД: Додик е безбедносна закана

MTM - 16.05.2024

Соединетите Американски Држави го сметаат лидерот на босанските Срби Милорад Додик за закана за безбедноста, а спремни се да реагираат на секое загрозување на опстанокот на Босна и Херцеговина како држава, изјави американскиот амбасадор во Сараево ...

САД: Реториката на Додик е страшна

Макфакс - 16.05.2024

Соединетите Американски Држави го сметаат лидерот на босанските Срби Милорад Додик за закана за стабилноста и се подготвени да реагираат на секоја закана за опстанокот на Босна и Херцеговина како држава, изјави американскиот амбасадор во Сараево, ...

САД: Реториката на Додик е страшна

Опсервер - 16.05.2024

Соединетите Американски Држави го сметаат лидерот на босанските Срби Милорад Додик за закана за стабилноста и се подготвени да реагираат на секоја закана за опстанокот на Босна и Херцеговина како држава, изјави американскиот амбасадор во Сараево, ...

САД: Реториката на Додик е страшна

MTM - 16.05.2024

Соединетите Американски Држави го сметаат лидерот на босанските Срби Милорад Додик за закана за стабилноста и се подготвени да реагираат на секоја закана за опстанокот на Босна и Херцеговина како држава, изјави американскиот амбасадор во Сараево, ...

САД: Реториката на Додик е страшна

Centar - 16.05.2024

Соединетите Американски Држави го сметаат лидерот на босанските Срби, Милорад Додик, за закана за стабилноста и се подготвени да реагираат на секоја закана за опстанокот на Босна и Херцеговина како држава, изјави американскиот амбасадор во Сараево, ...

САД: Реториката на Додик е страшна

Точка - 16.05.2024

Соединетите Американски Држави го сметаат лидерот на босанските Срби, Милорад Додик, за закана за стабилноста и се подготвени да реагираат на секоја закана за опстанокот на Босна и Херцеговина како држава, изјави американскиот амбасадор во Сараево, ...