TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дополнителен персонал во болниците на грчките острови погодени од бегалските и мигрантските бранови

А1 On - 21.02.2020

Итно вработување на доктори, медицински сестри и болнички персонал во болниците на петте грчки острови погодени од бегалските и мигрантските бранови, предвидува иницијативата на Министерството за здравство на Грција, како што соопшти надлежен ...

Дополнителен персонал во болниците на грчките острови погодени од бегалските и мигрантските бранови

Опсервер - 21.02.2020

– Итно вработување на доктори, медицински сестри и болнички персонал во болниците на петте грчки острови погодени од бегалските и мигрантските бранови, предвидува иницијативата на Министерството за здравство на Грција, како што соопшти надлежен ...

Дополнителен персонал во болниците на грчките острови погодени од бегалските и мигрантските бранови

24Инфо - 21.02.2020

Итно вработување на доктори, медицински сестри и болнички персонал во болниците на петте грчки острови погодени од бегалските и мигрантските бранови, предвидува иницијативата на Министерството за здравство на Грција, како што соопшти надлежен ...

Дополнителен персонал во болниците на грчките острови погодени од бегалските и мигрантските бранови

Сител - 21.02.2020

Итно вработување на доктори, медицински сестри и болнички персонал во болниците на петте грчки острови погодени од бегалските и мигрантските бранови, предвидува иницијативата на Министерството за здравство на Грција, како што соопшти надлежен ...

Дополнителен персонал во болниците на грчките острови погодени од бегалските и мигрантските бранови

MakPress - 21.02.2020

Итно вработување на доктори, медицински сестри и болнички персонал во болниците на петте грчки острови погодени од бегалските и мигрантските бранови, предвидува иницијативата на Министерството за здравство на Грција, како што соопшти надлежен ...