TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Светска банка подготвува помош за земјава во вредност од 140 милиони евра

360 степени - 09.04.2020

Светска банка ја финализира програмата на активности за помош на земјава за справување и намалување на влијанието од корона-кризата. Помошта, како што наведува групацијата во најновиот извештај, е околу 140 милиони евра.

Светска банка: Краткорочната перспектива негативна како и кај другите земји во регионот, бдп годинава минус 0,4 отсто

24 Вести - 09.04.2020

Светска банка ја финализира програмата на активности за помош на земјава за справување и намалување на влијането од коронакризата. Помошта, како што наведува групацијата во најновиот извештај, е околу 140 милиони евра.

Светска банка финализира програма за помош на земјава од околу 140 милиони евра

А1 On - 09.04.2020

Светска банка ја финализира програмата на активности за помош на земјава за справување и намалување на влијанетоод коронакризата. Помошта, како што наведува групацијата во најновиот извештај, е околу 140 милиони евра.

Светска банка финализира програма за помош на земјава од околу 140 милиони евра

Вечер - 09.04.2020

Светска банка ја финализира програмата на активности за помош на земјава за справување и намалување на влијанетоод коронакризата. Помошта, како што наведува групацијата во најновиот извештај, е околу 140 милиони евра.

Светска банка со програма за помош на Македонија од околу 140 милиони евра

МКД - 09.04.2020

Светска банка ја финализира програмата на активности за помош на земјава за справување и намалување на влијането од коронакризата. Помошта, како што наведува групацијата во најновиот извештај, е околу 140 милиони евра.

Светска банка финализира програма за помош на земјава од околу 140 милиони евра

Press24 - 09.04.2020

Светска банка ја финализира програмата на активности за помош на земјава за справување и намалување на влијанетоод коронакризата. Помошта, како што наведува групацијата во најновиот извештај, е околу 140 милиони евра.

Светска банка финализира програма за помош на земјава од околу 140 милиони евра

Опсервер - 09.04.2020

Скопје, 9 април 2020 () – Светска банка ја финализира програмата на активности за помош на земјава за справување и намалување на влијанетоод коронакризата. Помошта, како што наведува групацијата во најновиот извештај, е околу 140 милиони евра.

Светска банка финализира програма за помош на земјава од околу 140 милиони евра

Денар - 09.04.2020

Светска банка ја финализира програмата на активности за помош на земјава за справување и намалување на влијанетоод коронакризата. Помошта, како што наведува групацијата во најновиот извештај, е околу 140 милиони евра.

Светска банка преку програма ќе и помогне на Македонија со 140 милиони евра

MakPress - 09.04.2020

Светска банка ја финализира програмата на активности за помош на земјава за справување и намалување на влијанетоод коронакризата. Помошта, како што наведува групацијата во најновиот извештај, е околу 140 милиони евра.

Светска банка финализира програма за помош за земјава од околу 140 милиони евра

Frontline - 09.04.2020

Помошта вклучува и нов брз проект како одговор на итните приоритети во здравствениот сектор, но и за заштита на приходите на домаќинствата. Светска банка ја финализира програмата на активности за помош на земјава за справување и намалување на ...

Светска банка подготвува програма за помош на нашата држава во вреднсот од околу 140 милиони евра

Банкарство.мк - 10.04.2020

Светска банка ја финализира програмата на активности за помош на земјава за справување и намалување на влијането од коронакризата. Помошта, како што наведува групацијата во најновиот извештај, е околу 140 милиони евра.