TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Полицијата ја чува рибата во езерото Младост оти нема концесионер

Сакам да кажам - 12.06.2019

Концесијата за управување со рибниот фонд од езерото Младост, што ја имаше Здружението на спортски риболовци „Бабуна“ од Велес, истече во август минатата година. Оттогаш, нема кој да се грижи за рибниот фонд во оваа вештачка акумулација, а рибите ги ...

Велешкото езеро „Младост“ една година без концесионер

Сител - 11.06.2019

Речиси една година, или од август 2018, велешкото езеро „Младост“ е без концесионер, а откако му заврши петгодишната концесија на последниот концесионер ЗСР„Бабуна“ од Велес. Немањето концесионер значи дека нема кој да се грижи за подмладување на ...

Велешкото езеро „Младост“ една година без концесионер

+инфо - 11.06.2019

Речиси една година, или од август 2018, велешкото езер о „Младост“ е без конце сионер, а откако му заврши петгодишната концесија на последниот концесионер ЗСР „Бабуна“ од Велес. Немањето концесионер значи дека нема кој да се грижи за подмладување на ...

Велешкото езеро „Младост“ една година без концесионер

Опсервер - 11.06.2019

Речиси една година, или од август 2018, велешкото езер о „Младост“ е без конце сионер, а откако му заврши петгодишната концесија на последниот концесионер ЗСР„Бабуна“ од Велес. Немањето концесионер значи дека нема кој да се грижи за подмладување на ...

Велешкото езеро „Младост" една година без концесионер

Канал5 - 11.06.2019

Речиси една година, или од август 2018, велешкото езеро „Младост" е без концесионер, а откако му заврши петгодишната концесија на последниот концесионер ЗСР„Бабуна" од Велес. Немањето концесионер значи дека нема кој да се грижи за подмладување на ...

Велешкото езеро „Младост” една година без концесионер

ММС - 11.06.2019

Речиси една година, или од август 2018, велешкото езеро „Младост” е без концесионер, а откако му заврши петгодишната концесија на последниот концесионер ЗСР„Бабуна” од Велес. Немањето концесионер значи дека нема кој да се грижи за подмладување на ...

Велешкото езеро „Младост“ една година без концесионер

МКД - 11.06.2019

Речиси една година, или од август 2018, велешкото езеро „Младост" е без концесионер, а откако му заврши петгодишната концесија на последниот концесионер ЗСР„Бабуна" од Велес. Немањето концесионер значи дека нема кој да се грижи за подмладување на ...

Велешкото езеро „Младост“ една година без концесионер

Либертас - 11.06.2019

Речиси една година, или од август 2018, велешкото езер о „Младост“ е без конце сионер, а откако му заврши петгодишната концесија на последниот концесионер ЗСР „Бабуна“ од Велес. Немањето концесионер значи дека нема кој да се грижи за подмладување на ...

Езерото „Младост“ една година без концесионер, рибокрадците навалија

Вечер - 11.06.2019

Од август 2018, велешкото езеро „Младост“ е без концесионер, а откако му заврши петгодишната концесија на последниот концесионер ЗСР„Бабуна“ од Велес. Немањето концесионер значи дека нема кој да се грижи за подмладување на рибниот фонд на езерото со ...

Велешкото езеро „Младост“ една година оставено без концесионер

MakPress - 11.06.2019

Речиси една година, или од август 2018, велешкото езеро „Младост“ е без концесионер, а откако му заврши петгодишната концесија на последниот концесионер ЗСР„Бабуна“ од Велес. Немањето концесионер значи дека нема кој да се грижи за подмладување на ...