TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Почнува „Скопската фотонедела“, врвни фотографи и кинематографи ќе ги споделат своите искуства

Макфакс - 23.11.2020

Mеѓународниот настан Скопска Фото Недела започнува денеска во 15 часот. Настанот кој оваа година се одржува по петти пат ги носи најдобрите фотографски и кинематографски имиња кои на македонската јавност ќе и ги пренесуваат своите искуства бесплатно.

Започнува Скопска фото недела, врвни фотографи и кинематографи и награден фонд за учесниците од 100.000 денари

Денар - 23.11.2020

Денес во 15 часот почнува меѓународниот настан Скопска Фото Недела. Настанот кој оваа година се одржува по 5ти пат ги носи најдобрите фотографски и кинематографски имиња кои на јавноста и ги пренесуваат своите искуства бесплатно за сите граѓани на ...

Започнува Скопска фото недела, врвни фотографи и кинематографи и награден фонд за учесниците од 100.000 денари

24Инфо - 23.11.2020

Денес во 15 часот почнува меѓународниот настан Скопска Фото Недела. Настанот кој оваа година се одржува по 5ти пат ги носи најдобрите фотографски и кинематографски имиња кои на јавноста и ги пренесуваат своите искуства бесплатно за сите граѓани на ...

Започнува Скопска фото недела, врвни фотографи и кинематографи ќе ги споделат своите искуства

Опсервер - 23.11.2020

Mеѓународниот настан Скопска Фото Недела започнува денеска во 15 часот. Настанот кој оваа година се одржува по петти пат ги носи најдобрите фотографски и кинематографски имиња кои на македонската јавност ќе и ги пренесуваат своите искуства бесплатно.