TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Претставници на верските заедници засадија дрва во Градскиот парк

Либертас - 16.05.2019

Во рамки на манифестацијата „Недела на заедничка молитва“ денеска во Градскиот парк се одржа настанот „Заедно за чиста животна средина“, при што претставници на верските заедници засадија дрва, соопшти Комисијата за односи со верските заедници и ...

ИВЗ бојкотира

Н.Македонија - 15.05.2019

Комисијата за односи со верските заедници ја организира првата недела на заедничка молитва, настан што треба да биде во функција на јакнење на меѓуверската кохезија во државата, но без учество на Исламската верска заедница.

Претставници на верските заедници засадија дрва во Градскиот парк

MakPress - 16.05.2019

Во рамки на манифестацијата „Недела на заедничка молитва“ денеска во Градскиот парк се одржа настанот „Заедно за чиста животна средина“, при што претставници на верските заедници засадија дрва, соопшти Комисијата за односи со верските заедници и ...