TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Отстранети 60 кубни метри отпад од дива депонија во населбата Топаана

Бизнис Вести - 06.08.2022

Во текот на вчерашниот ден, екипите на ЈП Комунална хигиена-Скопје отстранија над 60 кубни метри отпад од обемна дива депонија лоцирана во скопската општина Чаир, во населбата Топаана, на раскрсницата меѓу булеварот Македонско-косовска бригада и ...

Се чистат дивите депонии во националниот парк Шар Планина

Сакам да кажам - 04.08.2022

Со механизација и работници се чистат дивите депонии во националниот парк Шар Планина. Активностите опфаќаат чистење на 16 диви депонии во Општина Тетово и 12 диви депонии во општините Боговиње, Врапчиште и Гостивар и транспорт на отпадот до ...

Нуредини: Помагаме во чистењето на дивите сметишта, но општините мора да ги обезбедат услугите и во најизолираните ...

MakPress - 04.08.2022

Министерот за животна средина и просторно планирање Насер Нуредини заедно со директорот на Управата за животна средина при МЖСПП Хисен Џемаили и директорот на ЈУНП „Шар Планина“ Ибрахим Дехари денеска направија обиколка на активностите за чистење на ...

Отстранети 60 кубни метри отпад од обемна дива депонија во Топаана

24Инфо - 06.08.2022

Во текот на вчерашниот ден, екипите на ЈП Комунална хигиена-Скопје отстранија над 60 кубни метри отпад од обемна дива депонија лоцирана во скопската општина Чаир, во населбата Топаана, на раскрсницата меѓу булеварот Македонско-косовска бригада и ...

Отстранети 60 кубни метри отпад од дива депонија во населбата Топаана

Макфакс - 06.08.2022

Во текот на вчерашниот ден, екипите на ЈП Комунална хигиена-Скопје отстранија над 60 кубни метри отпад од обемна дива депонија лоцирана во скопската општина Чаир, во населбата Топаана, на раскрсницата меѓу булеварот Македонско-косовска бригада и ...

Отстранети 60 кубни метри отпад од обемна дива депонија во Топаана

Локално - 06.08.2022

Во текот на вчерашниот ден, екипите на ЈП Комунална хигиена-Скопје отстранија над 60 кубни метри отпад од обемна дива депонија лоцирана во скопската општина Чаир, во населбата Топаана, на раскрсницата меѓу булеварот Македонско-косовска бригада и ...

Отстранети 60 кубни метри отпад од дива депонија во населбата Топаана

Независен - 06.08.2022

Вчера, екипите на ЈП Комунална хигиена-Скопје отстранија над 60 кубни метри отпад од обемна дива депонија лоцирана во скопската општина Чаир, во населбата Топаана, на раскрсницата меѓу булеварот „Македонско-косовска бригада“ и улицата „Џон Кенеди“.

Отстранети 60 кубни метри отпад од дива депонија во општина Чаир

MakPress - 06.08.2022

Во текот на вчерашниот ден, екипите на ЈП Комунална хигиена-Скопје отстранија над 60 кубни метри отпад од обемна дива депонија лоцирана во скопската општина Чаир, во населбата Топаана, на раскрсницата меѓу булеварот Македонско-косовска бригада и ...

Исчистена дива депонија во скопската населба Топаана

МКД - 06.08.2022

Вчера екипите на ЈП Комунална хигиена-Скопје отстранија повеќе од 60 кубни метри отпад од обемна дива депонија лоцирана во скопската општина Чаир, во населбата Топаана, на раскрсницата меѓу булеварот Македонско-косовска бригада и улицата Џон Кенеди.