TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мерката пар-непар одново се воведува во центарот на Атина за да се намали сообраќајниот метеж

Независен - 25.10.2021

По пауза од речиси две години, од утрово во центарот на Атина се враќаа сообраќајните ограничувања, односно одново се воведува мерката пар- непар за возилата со цел да се намали сообраќајниот метеж, јави дописничката на МИА од Атина.

Атина повторно ја воведува мерката пар-непар за да се намали сообраќајниот метеж

Фокус - 25.10.2021

По пауза од речиси две години, од утрово во центарот на Атина се враќаа сообраќајните ограничувања, односно одново се воведува мерката пар- непар за возилата со цел да се намали сообраќајниот метеж, јави дописничката на МИА од Атина.

Мерката пар-непар одново се воведува во центарот на Атина за да се намали сообраќајниот метеж

Frontline - 25.10.2021

По пауза од речиси две години, од утрово во центарот на Атина се враќаа сообраќајните ограничувања, односно одново се воведува мерката пар- непар за возилата со цел да се намали сообраќајниот метеж, јави дописничката на МИА од Атина.

Мерката пар-непар одново се воведува во центарот на Атина за да се намали сообраќајниот метеж

Сител - 25.10.2021

По пауза од речиси две години, од утрово во центарот на Атина се враќаа сообраќајните ограничувања, односно одново се воведува мерката пар- непар за возилата со цел да се намали сообраќајниот метеж, јави дописничката на МИА од Атина.

Атина повторно ја воведува мерката пар-непар за да се намали сообраќајниот метеж

Курир - 25.10.2021

По пауза од речиси две години, од утрово во центарот на Атина се враќаа сообраќајните ограничувања, односно одново се воведува мерката пар- непар за возилата со цел да се намали сообраќајниот метеж, јави дописничката на МИА од Атина.

Мерката пар-непар одново се воведува во центарот на Атина за да се намали сообраќајниот метеж

Опсервер - 25.10.2021

– По пауза од речиси две години, од утрово во центарот на Атина се враќаа сообраќајните ограничувања, односно одново се воведува мерката пар- непар за возилата со цел да се намали сообраќајниот метеж, јави дописничката на МИА од Атина.

Во центарот на Атина ќе се вози пар-непар за да се намали сообраќајниот метеж

Република - 25.10.2021

По пауза од речиси две години, од утрово во центарот на Атина се враќаат сообраќајните ограничувања, односно се воведува мерката пар-непар за возилата со цел да се намали сообраќајниот метеж.

Атина со мерката пар-непар против сообраќајниот метеж во центарот на градот

Кајгана - 25.10.2021

По пауза од речиси две години, од утрово во центарот на Атина се враќаа сообраќајните ограничувања, односно одново се воведува мерката пар- непар за возилата со цел да се намали сообраќајниот метеж, јави дописничката на МИА од Атина.

Во обид да се намали сообраќајниот метеж, воведен пар-непар за возење во центарот на Атина

Слободен Печат - 25.10.2021

По пауза од речиси две години, од утрово во центарот на Атина се враќаа сообраќајните ограничувања, односно одново се воведува мерката пар- непар за возилата со цел да се намали сообраќајниот метеж, јави дописничката на МИА од Атина.

Атина повторно ја воведува мерката пар-непар за да се намали сообраќајниот метеж

Либертас - 25.10.2021

Возилата со регистарски таблички што завршуваат со парни броеви можат да влезат во конкретно дефинираното централното градско подрачје, само во парни денови од месецот, додека оние што завршуваат со непарни броеви можат само во непарни денови.

Мерката пар-непар одново се воведува во центарот на Атина за да се намали сообраќајниот метеж

24Инфо - 25.10.2021

По пауза од речиси две години, од утрово во центарот на Атина се враќаа сообраќајните ограничувања, односно одново се воведува мерката пар- непар за возилата со цел да се намали сообраќајниот метеж.

Мерката пар-непар одново се воведува во центарот на Атина за да се намали сообраќајниот метеж

iPortal - 25.10.2021

По пауза од речиси две години, од утрово во центарот на Атина се враќаа сообраќајните ограничувања, односно одново се воведува мерката пар- непар за возилата со цел да се намали сообраќајниот метеж.

Атина пак ја воведува мерката пар-непар за намалување на сообраќајниот метеж

Нетпрес - 25.10.2021

По пауза од речиси две години, од утрово во центарот на Атина се враќаа сообраќајните ограничувања, односно одново се воведува мерката пар- непар за возилата со цел да се намали сообраќајниот метеж, јави дописничката на МИА од Атина.

За намалување на сообраќајниот метеж: Мерката пар-непар од денеска на сила за центарот на Атина

Нова ТВ - 25.10.2021

По пауза од речиси две години, од утрово во центарот на Атина се вратија сообраќајните ограничувања со повторно воведување на мерката пар-непар за возилата со цел да се намали метежот низ улиците, јави дописничката на МИА од Атина.

Атина ја враќа мерката пар-непар за да се намали сообраќајниот метеж

Lider - 25.10.2021

По пауза од речиси две години, од утрово во центарот на Атина се враќаа сообраќајните ограничувања, односно одново се воведува мерката пар- непар за возилата со цел да се намали сообраќајниот метеж, јави дописничката на МИА од Атина.

Во центарот на Атина повторно се воведува ПАР-НЕПАР за да се намали сообраќајниот метеж

Вечер Прес - 25.10.2021

По пауза од речиси две години, од утрово во центарот на Атина се враќаа сообраќајните ограничувања, односно одново се воведува мерката пар- непар за возилата со цел да се намали сообраќајниот метеж, јави дописничката на МИА од Атина.

СЕ СЕЌАВАТА НА МЕРКАТА ПАР-НЕПАР ОД ПОРАНЕШНАТА ЈУ? Атина ја користи за да се справи со загадувањето и сообраќајниот ...

+инфо - 25.10.2021

Мерката стапи во сила денеска, а ќе важи до 22 јули 2022 година, од понеделник до четврток од 7 до 20 часот и во петок од 7 до 15 часот, додека пак за прекршување, предвидена е казна од 100 евра.

Во Атина се воведува мерката пар-непар за да се намали метежот и загадувањето

Денешен - 25.10.2021

По пауза од речиси две години, од утрово во центарот на Атина се враќаа сообраќајните ограничувања, односно одново се воведува мерката пар-непар за возилата со цел да се намали сообраќајниот метеж, јави дописничката на МИА од Атина.

Мерката пар-непар одново се воведува во центарот на Атина за да се намали сообраќајниот метеж

MakPress - 25.10.2021

По пауза од речиси две години, од утрово во центарот на Атина се враќаа сообраќајните ограничувања, односно одново се воведува мерката пар- непар за возилата со цел да се намали сообраќајниот метеж, јави дописничката на МИА од Атина.