TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Иновативните тутунски алтернативи се клучот за иднината без чад

Фактор - 10.08.2022

Светот се менува и во согласност со него, се менуваат и навиките, потребите и очекувањата на потрошувачите. Токму затоа иновациите, примената на науката, дигитализацијата и трансформацијата се неопходни промени за традиционалните индустрии за нивно ...

Никотински уреди од новата генерација: Минлив тренд или долгорочни придобивки?

Црнобело - 09.08.2022

Во извештајот на Институтот за јавно здравје во Велика Британија се наведува дека електронските уреди кои содржат никотин се најефективното средство за откажување од пушење во таа земја. Податоците покажуваат дека употребата на овие уреди како дел ...

Никотински уреди од новата генерација: минлив тренд или долгорочни придобивки

Опсервер - 09.08.2022

Во извештајот на Институтот за јавно здравје во Велика Британија се наведува дека електронските уреди кои содржат никотин се најефективното средство за откажување од пушење во таа земја. Податоците покажуваат дека употребата на овие уреди како дел ...

Никотински уреди од новата генерација: минлив тренд или долгорочни придобивки

Макфакс - 09.08.2022

Во извештајот на Институтот за јавно здравје во Велика Британија се наведува дека електронските уреди кои содржат никотин се најефективното средство за откажување од пушење во таа земја. Податоците покажуваат дека употребата на овие уреди како дел ...