TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

САД ќе загубат најмалку 40 милијарди долари поради Huawei

USB - 09.11.2019

Huawei открива дека планира да потроши десетици милијарди долари за снабдување со технологија во Европа во текот на следните пет години, откако се најде на црната листа на САД. Ова нема да им донесе добро на американските компании, а во интервјуто ...

Huawei сака да ги придобие европските развојни програмери

Телефони.мк - 08.11.2019

Huawei се појави на технолошкиот самит во Лисабон оваа недела за да ги привлече програмерите за развој на апликации, кои ќе може да се користат на неговата платформа. Сето тоа е со цел да се спротивстави на американската конкуренција.

Huawei освои две награди на годишниот TechRadar Mobile ChoiceConsumer Awards 2019 – најдобар телефон со камера и ...

Опсервер - 07.11.2019

Huawei Consumer Business Group доби две престижни награди на годинешниот избор на потрошувачи TechRadar 2019 година (MCCA), кои беа официјално доделени во лондонското „Кафе де Парис“. Наградите се доделуваат по спроведување годишна анкета на ...

Huawei освои две награди на годишниот TechRadar Mobile ChoiceConsumer Awards 2019 – најдобар телефон со камера и ...

Локално - 07.11.2019

Huawei Consumer Business Group доби две престижни награди на годинешниот избор на потрошувачи TechRadar 2019 година (MCCA), кои беа официјално доделени во лондонското „Кафе де Парис“. Наградите се доделуваат по спроведување годишна анкета на ...

Huawei освои две награди на годишниот TechRadar Mobile ChoiceConsumer Awards 2019 - најдобар телефон со камера и ...

Црнобело - 07.11.2019

Huawei Consumer Business Group доби две престижни награди на годинешниот избор на потрошувачи TechRadar 2019 година (MCCA), кои беа официјално доделени во лондонското „Кафе де Парис“. Наградите се доделуваат по спроведување годишна анкета на ...

Huawei освои две награди на годишниот TechRadar Mobile ChoiceConsumer Awards 2019

Фактор - 07.11.2019

Huawei Consumer Business Group доби две престижни награди на годинешниот избор на потрошувачи TechRadar2019 година (MCCA), кои беа официјално доделени во лондонското „Кафеде Парис“. Наградите се доделуваат по спроведување годишна анкета на ...

Huawei освои две награди на годишниот TechRadar Mobile ChoiceConsumer Awards 2019 – најдобар телефон со камера и ...

iPortal - 07.11.2019

Huawei Consumer Business Group доби две престижни награди на годинешниот избор на потрошувачи TechRadar 2019 година (MCCA), кои беа официјално доделени во лондонското „Кафе де Парис“. Наградите се доделуваат по спроведување годишна анкета на ...

Huawei освои две награди на годишниот TechRadar Mobile Choice Consumer Awards 2019 – најдобар телефон со камера и ...

Smartportal - 07.11.2019

Huawei Consumer Business Group доби две престижни награди на годинешниот избор на потрошувачи TechRadar 2019 година (MCCA), кои беа официјално доделени во лондонското „Кафе де Парис“ Наградите се доделуваат по спроведување годишна анкета на ...

Huawei освои две награди на годишниот TechRadar Mobile ChoiceConsumer Awards 2019 – најдобар телефон со камера и ...

МакМода - 07.11.2019

Huawei Consumer Business Group доби две престижни награди на годинешниот избор на потрошувачи TechRadar 2019 година (MCCA), кои беа официјално доделени во лондонското „Кафе де Парис“. Наградите се доделуваат по спроведување годишна анкета на ...

Huawei освои две награди на годишниот TechRadar Mobile ChoiceConsumer Awards 2019

MakPress - 07.11.2019

Huawei Consumer Business Group доби две престижни награди на годинешниот избор на потрошувачи TechRadar 2019 година (MCCA), кои беа официјално доделени во лондонското „Кафе де Парис“. Наградите се доделуваат по спроведување годишна анкета на ...

Huawei освои две награди на годишниот TechRadar Mobile ChoiceConsumer Awards 2019

Телефони.мк - 07.11.2019

Huawei Consumer Business Group доби две престижни награди на годинешниот избор на потрошувачи TechRadar 2019 година (MCCA), кои беа официјално доделени во лондонското „Кафе де Парис“. Наградите се доделуваат по спроведување годишна анкета на ...

Huawei освои две награди на годишниот TechRadar Mobile ChoiceConsumer Awards 2019 – најдобар телефон со камера и ...

ЗаЗабава - 08.11.2019

Huawei Consumer Business Group доби две престижни награди на годинешниот избор на потрошувачи TechRadar 2019 година (MCCA), кои беа официјално доделени во лондонското „Кафе де Парис“. Наградите се доделуваат по спроведување годишна анкета на ...

Huawei освои две награди на TechRadar Mobile Choice Consumer Awards 2019

USB - 08.11.2019

Huawei P30 Pro ја освои наградата за најдобра камера, а Huawei 2019 стана паметен телефон оценет како најголема вредност за парите Наградите се доделуваат по спроведување годишна анкета на потрошувачи во која кандидатите ги избира жирито на ...