TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ВИДЕО) Хан за 360°: Не сакам да подгревам надежи за одлука за преговори во март

360 степени - 12.11.2019

Еврокомесарот Јоханес Хан не сака одново да ги подгрева надежите дека е можно Европската унија наскоро да донесе одлука за почеток на пристапни преговори со Северна Македонија и со Албанија.

Хан за „360 Степени“: Добро е што прашањето за С.Македонија останува на агендата на ЕУ

Локално - 11.11.2019

Еврокомесарот Јоханес Хан во интервју за „360 Степени“ рече дека не е сигурен дека Северна Македонија и Албанија веќе на 19 ноември се враќаат на дневен ред на Советот на ЕУ, како што најавува Италија.

Хан за „360 Степени“: Реформите не ги правите за да не задоволите нас, Европејците

iPortal - 11.11.2019

Еврокомесарот Јоханес Хан во интервју за „360 Степени“ рече дека не е сигурен дека Северна Македонија и Албанија веќе на 19 ноември се враќаат на дневен ред на Советот на ЕУ, како што најавува Италија.

(ВИДЕО) Хан за 360°: Не сакам да подгревам надежи за одлука за преговори во март

Либертас - 12.11.2019

Еврокомесарот Јоханес Хан не сака одново да ги подгрева надежите дека е можно Европската унија наскоро да донесе одлука за почеток на пристапни преговори со Северна Македонија и со Албанија.

Хан: Не сакам да подгревам надежи за одлука за преговори во март

Алсат-М - 12.11.2019

Еврокомесарот Јоханес Хан не сака одново да ги подгрева надежите дека е можно Европската унија наскоро да донесе одлука за почеток на пристапни преговори со Македонија и со Албанија. Факт е дека до Самитот во Загреб во мај работите мора да бидат ...

Хан: Не сакам да подгревам надежи за одлука за преговори во март

Курир - 12.11.2019

Еврокомесарот Јоханес Хан не сака одново да ги подгрева надежите дека е можно Европската унија наскоро да донесе одлука за почеток на пристапни преговори со Македонија и со Албанија. -Факт е дека до Самитот во Загреб во мај работите мора да бидат ...

Хан: Не сакам да подгревам надежи за одлука за преговори во март

Република - 12.11.2019

Еврокомесарот Јоханес Хан не сака одново да ги подгрева надежите дека е можно Европската унија наскоро да донесе одлука за почеток на пристапни преговори со Македонија и со Албанија. Факт е дека до Самитот во Загреб во мај работите мора да бидат ...

Хан: Не сакам да подгревам и шпекулирам за одлука за преговори во март

Press24 - 12.11.2019

Јоханес Хан не сака одново да ги подгрева надежите дека е можно Европската унија наскоро да донесе одлука за почеток на пристапни преговори. Како што вели во интервју за 360 степени , не би сакал да шпекулира дали ќе се донесе одлука.

ХАН: Не сакам да шпекулирам и да давам надежи за одлука за преговори во март

Магазин - 12.11.2019

Еврокомесарот Јоханес Хан не сака одново да ги подгрева надежите дека е можно Европската унија наскоро да донесе одлука за почеток на пристапни преговори со Македонија и со Албанија. Во разговор со новинарот од „360 Степени“ Хан вели дека факт е ...