TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ќе им тргне дури по 5-ти август: Овие 3 хороскопски знаци конечно ќе најдат мир

Женски магазин - 21.07.2019

Јарец Во вашата кариера, личен живот, социјални кругови и романтични авантури, ќе функционирате во ваш претпознатлив стил. Не се плашете да работете на она за кое сте загрижени. Вие сте поблизу до целите отколку што мислите.

Ќе им тргне дури по 5-ти август: Овие 3 хороскопски знаци конечно ќе најдат мир

Скопје24 - 22.07.2019

Јарец Во вашата кариера, личен живот, социјални кругови и романтични авантури, ќе функционирате во ваш претпознатлив стил. Не се плашете да работете на она за кое сте загрижени. Вие сте поблизу до целите отколку што мислите.