TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Корисниците на Word и Outlook мора веднаш да го ажурираат својот компјутер

Пулс24 - 13.06.2021

Корисниците на Windows 10 кои имаат инсталирано Microsoft Office апликации на нивните компјутери, мора веднаш да го ажурираат својот софтвер бидејќи е откриен нов вирус што може да го компромитира компјутерот.

Предупредување: Корисниците на Word и Outlook мора веднаш да го ажурираат својот компјутер

Кајгана - 12.06.2021

Корисниците на Windows 10 кои имаат инсталирано Microsoft Office апликации на нивните компјутери, мора веднаш да го ажурираат својот софтвер бидејќи е откриен нов вирус што може да го компромитира компјутерот.