TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Што ќе се случи со оние кои не ги прифаќаат новите правила на WhatsApp?

Локално - 23.02.2021

WhatsApp ни дозволи неколку недели да ги заборавиме полемиките што ги предизвикаа со објавувањето на новите правила за употреба, но потоа започнаа повторно со дополнителни појаснувања. Веќе видовме како објавија дека ќе додадат банер во рамките на ...

Не сакате да ја прифатите новата политика за приватност? Еве што ќе се случи со вашата сметка на WhatsApp!

Студенти - 23.02.2021

WhatsApp минатата недела објави дека ќе започне да им испраќа на корисниците порака со информации за нови промени во политиката за приватност, пред да побара од корисниците повторно да ги прифатат.

Не сакате да ја прифатите новата политика за приватност? Еве што ќе се случи со вашата сметка на WhatsApp!

Курир - 22.02.2021

WhatsApp минатата недела објави дека ќе започне да им испраќа на корисниците порака со информации за нови промени во политиката за приватност, пред да побара од корисниците повторно да ги прифатат.