TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нормализиран сообраќајот на Шапка, Ќафасан и на Стража

24 Вести - 14.02.2018

Нормализиран е сообраќајот на Попова Шапка, на граничниот премин Ќафасан и на Стража. Како што информираат од ЈП Македонијапат, забраната за сообраќај на овие три релации е укината од 12:00 часот.

Нормализиран сообраќајот на Шапка, Ќафасан и на Стража...

Н.Македонија - 14.02.2018

Нормализиран сообраќајот на Шапка, Ќафасан и на Стража Нормализиран е сообраќајот на Попова Шапка, на граничниот премин Ќафасан и на Стража. Како што информираат од ЈП Македонијапат, забраната за сообраќај на овие три релации е укината од 12:00 ...

Нормализиран сообраќајот на Шапка, Ќафасан и на Стража

Телма - 14.02.2018

Нормализиран е сообраќајот на Попова Шапка, на граничниот премин Ќафасан и на Стража. Како што информираат од ЈП Македонија пат, забраната за сообраќај на овие три релации е укината од 12:00 часот.

Нормализиран сообраќајот на Шапка, Ќафасан и на Стража

+инфо - 14.02.2018

Како што информираат од ЈП Македонијапат, забраната за сообраќај на овие три релации е укината од 12 часот. Нормализиран е сообраќајот на Попова Шапка, на граничниот премин Ќафасан и на Стража.

Нормализиран сообраќајот на Шапка, Ќафасан и на Стража

Нова ТВ - 14.02.2018

Нормализиран е сообраќајот на Попова Шапка, на граничниот премин Ќафасан и на Стража. Како што информираат од ЈП Македонијапат, забраната за сообраќај на овие три релации е укината од 12:00 часот.

Нормализиран сообраќајот на Шапка, Ќафасан и на Стража

МК News - 14.02.2018

Нормализиран е сообраќајот на Попова Шапка, на граничниот премин Ќафасан и на Стража. Како што информираат од ЈП Македонијапат, забраната за сообраќај на овие три релации е укината од 12:00 часот.

Нормализиран сообраќајот на Шапка, Ќафасан и на Стража

Сител - 14.02.2018

Нормализиран е сообраќајот на Попова Шапка, на граничниот премин Ќафасан и на Стража. Како што информираат од ЈП Македонијапат, забраната за сообраќај на овие три релации е укината од 12:00 часот.