TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кривична пријава за дело „Самовластие“ против вработената во Комунална хигиена која му го одзеде телефонот на новинарот ...

Сакам да кажам - 10.08.2022

По инцидентот во ЈП Комунална хигиена – Скопје на 8 август, каде на новинарот Фуркан Салиу од ТВ Клан му беше земен мобилниот телефон од вработена во претпријатието која вербално го нападна и му го одзеде, Единицата за насилен криминал го расчистила ...

Вработена во скопски комуналец го одзела телефонот на новинарот Салиу, МВР поднесе кривична пријава

Скопје инфо - 10.08.2022

Министерството за внатрешни работи информираше дека во врска со пријавено кривично дело „самовластие“ од страна на Фуркан Салиу, новинар од ТВ Клан, а сторено од А.М.Б., вработена во ЈП Комунална хигиена-Скопје во просториите на јавното ...

Кривична пријава за самовластие за инцидентот во Комуналец

24Инфо - 10.08.2022

Во врска со пријавено кривично дело „самовластие” по чл.392 ст.2 од КЗ, пријавено на 08.08.2022 од страна на Ф.С., новинар од ТВ Клан, а сторено од А.М.Б., вработена во ЈП Комунална хигиена-Скопје во просториите на јавното претпријатие, преземени се ...

Кривична пријава за самовластие за вработената во „Комунална хигиена“ по инцидентот со новинарска екипа

Макфакс - 10.08.2022

Министерството за внатрешни работи информираше дека во врска со пријавено кривично дело „самовластие“ пријавено на 08.08.2022 од страна на Ф.С., новинар од ТВ Клан, а сторено од А.М.Б., вработена во ЈП Комунална хигиена-Скопје во просториите на ...

Кривична пријава за самовластие

Сител - 10.08.2022

Во врска со пријавено кривично дело „самовластие“ по чл.392 ст.2 од КЗ, пријавено на 08.08.2022 од страна на Ф.С новинар од ТВ Клан, а сторено од А.М.Б., вработена во ЈП Комунална хигиена-Скопје во просториите на јавното претпријатие, преземени се ...

КРИВИЧНА ЗА ВРАБОТЕНАТА ВО „КОМУНАЛЕЦ“ Новинарот Салиу ја пријавил портпаролката за дело „самовластие“

+инфо - 10.08.2022

По извршената консултација со ОЈО Скопје, против А.М.Б. ќе биде поднесена соодветна кривична пријава. Министерството за внатрешни работи информираше дека во врска со пријавено кривично дело „самовластие“ од страна на Фуркан Салиу, новинар од ТВ ...

Кривична пријава за самовластие по пријава од новинар

Опсервер - 10.08.2022

Во врска со пријавено кривично дело „самовластие“ по член 392 став 2 од Кривичниот законик, пријавено на 8 август 2022 од страна на Ф.С., новинар од ТВ Клан, а сторено од А.М.Б., вработена во ЈП „Комунална хигиена“ – Скопје во просториите на ...

Кривична пријава за вработената во ЈП Комунална хигиена која одзеде телефон на новинар

Press24 - 10.08.2022

Во врска со пријавено кривично дело „самовластие“ по член 392 став 2 од Кривичниот законик, пријавено на 8 август 2022 од страна на Ф.С., новинар од ТВ Клан, а сторено од А.М.Б., вработена во ЈП „Комунална хигиена“ – Скопје во просториите на ...

МВР и поднесе кривична пријава за „самовластие“ на вработената во Комунална хигиена која му го зема телефонот на Фуркан ...

MakPress - 10.08.2022

Во врска со пријавено кривично дело „самовластие“ по чл.392 ст.2 од КЗ, пријавено на 08.08.2022 од страна на Ф.С., новинар од ТВ Клан, а сторено од А.М.Б., вработена во ЈП Комунална хигиена-Скопје во просториите на јавното претпријатие, преземени се ...

Кривична пријава против вработената во ЈП „Комунална хигиена“ која му го одзеде телефонот на новинарот Фуркан Салиу

Фокус - 10.08.2022

Во врска со пријавено кривично дело „самовластие“ по член 392 став 2 од Кривичниот законик, пријавено на 8 август 2022 од страна на Ф.С., новинар од ТВ Клан, а сторено од А.М.Б., вработена во ЈП „Комунална хигиена“ – Скопје во просториите на ...

Кривична за вработената во Комунална хигиена, која ги попречуваше новинарите

ММС - 10.08.2022

МВР информираше дека подело криувична опријава против вработена во Комунална хигиена, која одзема мобилен на новинар. -Во врска со пријавено кривично дело „самовластие“ по чл.392 ст.2 од КЗ, пријавено на 08.08.2022 од страна на Ф.С.

Кривична пријава против вработената во ЈП „Комунална хигиена“ која му го одзеде телефонот на новинарот Фуркан Салиу

Либертас - 10.08.2022

Во врска со пријавено кривично дело „самовластие“ по член 392 став 2 од Кривичниот законик, пријавено на 8 август 2022 од страна на Ф.С., новинар од ТВ Клан, а сторено од А.М.Б., вработена во ЈП „Комунална хигиена“ – Скопје во просториите на ...

Салиу со кривична за самовластие против вработена во ЈП Комунална хигиена-Скопје

Локално - 10.08.2022

Во врска со пријавено кривично дело „самовластие“ по чл.392 ст.2 од КЗ, пријавено на 08.08.2022 од страна на Ф.С., новинар од ТВ Клан, а сторено од А.М.Б., вработена во ЈП Комунална хигиена-Скопје во просториите на јавното претпријатие, преземени се ...

По пријава од новинар, МВР ќе поднесе кривична пријава против вработена во „Комунална хигиена“

МКД - 10.08.2022

Во врска со пријавено кривично дело „самовластие" по член 392 став 2 од Кривичниот законик, пријавено на 8 август 2022 од страна на Ф.С., новинар од ТВ Клан, а сторено од А.М.Б., вработена во ЈП „Комунална хигиена" – Скопје во просториите на ...

МВР го расчисти случајот со новинарот Фуркан Салиу кому вработена во „Комунална хигиена“ му го одзеде телефонот

Слободен Печат - 10.08.2022

Во врска со пријавено кривично дело „самовластие” по чл.392 ст.2 од КЗ, пријавено на 08.08.2022 од страна на Ф.С., новинар од ТВ Клан, а сторено од А.М.Б., вработена во ЈП Комунална хигиена-Скопје во просториите на јавното претпријатие, преземени се ...

Кривична пријава за самовластие за вработената во „Комунална хигиена“ по инцидентот со новинарска екипа

Точка - 10.08.2022

Министерството за внатрешни работи информираше дека во врска со пријавено кривично дело „самовластие“ пријавено на 08.08.2022 од страна на Ф.С., новинар од ТВ Клан, а сторено од А.М.Б., вработена во ЈП Комунална хигиена-Скопје во просториите на ...

Кривична пријава за самовластие по пријава од новинар

Вечер Прес - 10.08.2022

Во врска со пријавено кривично дело „самовластие“ по член 392 став 2 од Кривичниот законик, пријавено на 8 август 2022 од страна на Ф.С., новинар од ТВ Клан, а сторено од А.М.Б., вработена во ЈП „Комунална хигиена“ – Скопје во просториите на ...

Кривична пријава од МВР за жената што му го одзеде мобилниот на новинарот Фуркан Салиу

Фактор - 10.08.2022

МВР објави дека е покрената кривична пријава за самовластие за жената вработена во ЈП Комунална гигиена која му го одзела мобилниот телефон на новинарот на ТВ Клан, Фуркан Салиу, откако таму неодамна не им беше продолжен договорот на 33 вработени, ...

Кривична пријава за самовластие: Вработената во Комунална хигиена ќе одговара за одземениот телефон на новинарот

Скопје1 - 10.08.2022

Во врска со пријавено кривично дело „самовластие“ по чл.392 ст.2 од КЗ, пријавено на 08.08.2022 од страна на Ф.С., новинар од ТВ Клан, а сторено од А.М.Б., вработена во ЈП Комунална хигиена-Скопје во просториите на јавното претпријатие, преземени се ...

Кривична пријава за самовластие по пријава од новинар

Во Центар - 10.08.2022

Во врска со пријавено кривично дело „самовластие“ по член 392 став 2 од Кривичниот законик, пријавено на 8 август 2022 од страна на Ф.С., новинар од ТВ Клан, а сторено од А.М.Б., вработена во ЈП „Комунална хигиена“ – Скопје во просториите на ...

Кривична пријава за „самовластие“ за вработена во Комунална хигиена која му го зеде телефонот на Фуркан Салиу

Република - 10.08.2022

Во врска со пријавено кривично дело „самовластие“ по член 392 став 2 од Кривичниот законик, пријавено на 8 август 2022 од страна на Ф.С., новинар од ТВ Клан, а сторено од А.М.Б., вработена во ЈП „Комунална хигиена“ – Скопје во просториите на ...

Кривична за „самовластие“ за вработената во „Коуминална хигиена“ што одзеде телефон од новинар

Независен - 10.08.2022

Министерството за внатрешни работи информираше дека во врска со пријавено кривично дело „самовластие“ од страна на Фуркан Салиу, новинар од ТВ Клан, а сторено од А.М.Б., вработена во ЈП Комунална хигиена-Скопје во просториите на јавното ...