TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

АСУЦ „Боро Петрушевски“ прв пат ќе добие спортска сала

+инфо - 23.02.2016

Почна да се гради фискултурна сала во АСУЦ „Боро Петрушевски“, која ќе биде лоцирана во дворот на средното училиште. - АСУЦ „Боро Петрушевски“ досега немаше фискултурна сала и учениците наставата по физичко воспитување ја остваруваа во повеќе сали ...

Почна изградбата на фискултурната сала во АСУЦ „Боро Петрушевски“

Дневник - 24.02.2016

Во дворот на АСУЦ „Боро Петрушевски“ вчера почна изградбата на првата фаза од фискултурната сала намета за ова училиште. Таа ќе има приземје со површина од 1.015 квадратни метри, како и кат со површина од 408 квадрати, должина од 54,5 метри, ...

Започна изградба на фискултурна сала во АСУЦ „Боро Петрушевски“

Макфакс - 23.02.2016

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, и директорот на АСУЦ „Боро Петрушевски“, Соња Ристовска во вторникот присуствуваа на почетокот на градежните работи од првата фаза од проектот за изградба на фискултурна сала во АСУЦ „Боро ...

Започна изградба на фискултурна сала во АСУЦ „Боро Петрушевски“ (фото)

Скопје инфо - 23.02.2016

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, и директорот на АСУЦ „Боро Петрушевски“, Соња Ристовска, денеска присуствуваа на почетокот на градежните работи од првата фаза од проектот за изградба на фискултурна сала во АСУЦ „Боро Петрушевски“.

Започна изградбата на фискултурна сала во АСУЦ „Боро Петрушевски“

Курир - 23.02.2016

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, и директорот на АСУЦ „Боро Петрушевски“, Соња Ристовска, денеска присуствуваа на почетокот на градежните работи од првата фаза од проектот за изградба на фискултурна сала во АСУЦ „Боро Петрушевски“.

Часовите по физичко ќе бидат песна - нова фискултурна сала за АСУЦ

Вечер Прес - 23.02.2016

Објектот ќе има голема спортска сала, пинг-понг сала, мала гимнастичка сала, простор за реквизити, три гардероби, тоалети и просторија за професори. Учениците од средното автосообраќајно училиште "Боро Петрушевски", часовите по физичко воспитание, ...