TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Претепан син на српски политичар во Косово, сторителите се уапсени (ВИДЕО)

Локално - 23.02.2021

Осумнаесетгодишниот син на српскиот политичар од Косово, Ненад Рашиќ, бил претепан вчера во дворот на средното училиште во Лапље Село во близина на Грачаница, откако завршил со часовите и го напуштил училиштето, потврди Рашиќ.

Косово: Претепан синот на политичарот Ненад Рашиќ, приведени седум лица

Опсервер - 23.02.2021

– Синот на политичарот од редовите на српската заедница во Косово, Ненад Рашиќ, 18-годишниот Никола, е нападнат и претепан од група од околу 30 лица, на излегување од училиштето во Лапље Село во општина Грачаница , јави дописникот на МИА од Приштина.

Косово: Претепан синот на политичарот Ненад Рашиќ, приведени седум лица

Сител - 23.02.2021

Синот на политичарот од редовите на српската заедница во Косово, Ненад Рашиќ, 18-годишниот Никола, е нападнат и претепан од група од околу 30 лица, на излегување од училиштето во Лапље Село во општина Грачаница, јави дописникот на МИА од Приштина.

Косово: Претепан синот на политичарот Ненад Рашиќ, приведени седум лица

Либертас - 23.02.2021

– Синот на политичарот од редовите на српската заедница во Косово, Ненад Рашиќ, 18-годишниот Никола, е нападнат и претепан од група од околу 30 лица, на излегување од училиштето во Лапље Село во општина Грачаница , јави дописникот на МИА од Приштина.

Во Косово претепан синот на политичарот Ненад Рашиќ, приведени седум лица

24Инфо - 23.02.2021

Синот на политичарот од редовите на српската заедница во Косово, Ненад Рашиќ, 18-годишниот Никола, е нападнат и претепан од група од околу 30 лица, на излегување од училиштето во Лапље Село во општина Грачаница.

Косово: Од 30 лица претепан синот на политичарот Ненад Рашиќ

Фокус - 23.02.2021

Синот на политичарот од редовите на српската заедница во Косово, Ненад Рашиќ, 18-годишниот Никола, е нападнат и претепан од група од околу 30 лица, на излегување од училиштето во Лапље Село во општина Грачаница , јави дописникот на МИА од Приштина.

Косово: Претепан синот на политичарот Ненад Рашиќ, приведени седум лица

Вечер Прес - 23.02.2021

Синот на политичарот од редовите на српската заедница во Косово, Ненад Рашиќ, 18-годишниот Никола, е нападнат и претепан од група од околу 30 лица, на излегување од училиштето во Лапље Село во општина Грачаница , јави дописникот на МИА од Приштина.

На Косово претепан синот на српскиот политичар, Ненад Рашиќ: 30 лица го нападнале пред училиштето

Република - 23.02.2021

Синот на политичарот од редовите на српската заедница во Косово, Ненад Рашиќ, 18-годишниот Никола, е нападнат и претепан на излегување од училиштето во Лапље Село во општина Грачаница . нападот го извршила група од околу 30 лица, Случајот го потврди ...

Косово: Претепан синот на политичарот Ненад Рашиќ, приведени седум лица

MakPress - 23.02.2021

Синот на политичарот од редовите на српската заедница во Косово, Ненад Рашиќ, 18-годишниот Никола, е нападнат и претепан од група од околу 30 лица, на излегување од училиштето во Лапље Село во општина Грачаница, јави дописникот на МИА од Приштина.