TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Amnesty Прочка International Balkan

Deutsche Welle - 11.10.2018

Амнестијата кај нас ја има загубено смислата на правдата и се има претворено во орудие на криминалот, сведена на цинична верзија на православна Прочка, исламска Џума и католичка Индулгенција. Колумна на Арсим Зеколи.

Германците сакаат референдум за членство на земјите од Западен Балкан во ЕУ

Локално - 11.10.2018

Клубот на пратеници од Алтенатива за Германија најголемата опозициска партија во Бундестагот, бараат референдум во Германија за членство на земјите од Западен Балкан во ЕУ. Пратеникот Зигберт Дразе во Берлин изјави дека зачленувањето на државите од ...

Amnesty Прочка International Balkan

Либертас - 12.10.2018

Амнестијата кај нас ја има загубено смислата на правдата и се има претворено во орудие на криминалот, сведена на цинична верзија на православна Прочка, исламска Џума и католичка Индулгенција Долгоочекуваната сиктер-порака од Запад за балканските ...