TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ЗА ВО ГРЦИЈА ВИ СЕ ПОТРЕБНИ „ДЕБЕЛИ“ ПАРИЧНИЦИ: За лежалка и чадор и до 15 евра!

Фактор - 20.06.2024

Туристите кои моментално престојуваат во Ханиоти, а судејќи според она што го велат сезонава, ќе ни требаат „дебели“ паричници за Грција. Како што изјавил извор за Телеграф Бизнис, во еден ресторан за брза храна имаат дури три цени за гиро, додека ...

На овие грчки плажи лежалките се благо речено бесплатни: Гиро плус пиво или сок за само 5 евра, а еве ги другите цени

Точка - 19.06.2024

Многу од нашите туристи прашуваат како се движат цените на храната и пијалоците во маркетите, но и на плажите. Она што сите ги интересира е цената на лежалките и другите неопходни реквизити за на плажа.

ЗА ВО ГРЦИЈА ВИ СЕ ПОТРЕБНИ „ДЕБЕЛИ“ ПАРИЧНИЦИ: За лежалка и чадор и до 15 евра!

Женски магазин - 20.06.2024

Туристите кои моментално престојуваат во Ханиоти, а судејќи според она што го велат сезонава, ќе ни требаат „дебели“ паричници за Грција. Како што изјавил извор за Телеграф Бизнис, во еден ресторан за брза храна имаат дури три цени за гиро, додека ...