TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

[ВИДЕО] Лекција по гостопримство: За време на посетата на БиХ, руски блогер запознал постар пар во село во близина на ...

Точка - 14.11.2023

Рускиот влогер, кој на социјалните мрежи го препознаваат по прекарот Вагабонд, минатата година ја посетил Босна и Херцеговина, а дури неодамна одлучил да го сподели видеото кое го снимил за време на ова патување.

(ВИДЕО) БОСАНЦИТЕ ОДРЖАА ЛЕКЦИЈА ЗА ГОСТОПРИМСТВО: Руски блогер ги пофали

Фактор - 14.11.2023

Руски блогер е импресиониран од гостопримството на Босанците. Него на социјалните мрежи го препознаваат по прекарот Вагабонд. Лани ја посетил Босна и Херцеговина (БиХ), а дури неодамна одлучил да го сподели видеото кое го снимил за време на ...