TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

По ова се препознава жена која одамна немала секс

Вечер - 13.01.2018

И покрај тоа што мислевте дека жените без проблем се справуваат со недостатокот на секс, сепак реалноста е малку поинаква. Жените кои имаат нередовен и недоволен секс се препознаваат многу полесно.

Да, токму вечерва мора да имате секс. Погледнете зошто

Вечер - 13.01.2018

Да, вечерва треба да го направите тоа. За да имате секс со партнерот, најчесто не ви требаат причини, причината е постојана а вољата е повремена. Но, понекогаш сме толку преокупирани со други обврски што едноставно го забораваме или го занемаруваме ...

Видео: Каква е реакцијата кај луѓето на директен повик за секс

Sky - 13.01.2018

Видео: Каква е реакцијата кај луѓето на директен повик за секс? Погледнете го експериментот во кој учествувале мажи и жени, а прашањето било многу едноставно: Дали сакаш да имаме секс? Дали е точна теоријата во која се тврди дека ако повикате 100 ...

4 причини зашто не треба да го прашувате партнерот за сексуалниот живот што го имал пред вас

Сваштарник - 13.01.2018

Голем број на луѓе во животот барем еднаш ќе се најдат во непријатна ситуација, кога со партнерот разговараат за сексуалните искуства пред тие да се запознаат. Доколку од некоја причина се открие бројката на сексуални партнери кои што партнерите ја ...

5 видови интимност што постојат помеѓу партнерите во најсилните љубовни врски

Кафе пауза - 12.01.2018

Кога ќе се спомене зборот „интимност“ луѓето веднаш помислуваат на сексуални односи. Сепак, станува збор за нешто многу повеќе. Интимноста е поврзана со блискоста, заедничките моменти и градењето силна врска која е суштински дел од секој однос.

Интимни исповеди на мажи: Зошто плаќам за секс?

Црнобело - 12.01.2018

Тие сакаат да се релаксираат без осуди, критики и обврски за во иднината. Неколку мажи проговорија зошто плаќаат за секс. Плаќањето за секс е табу тема, но постои и во Македонија. И некако прави да се запрашате кои се тие мажи што одлучуваат да ...

Интимни исповеди на мажи: Зошто плаќам за секс?

Скопје24 - 12.01.2018

Тие сакаат да се релаксираат без осуди, критики и обврски за во иднината. Неколку мажи проговорија зошто плаќаат за секс. Плаќањето за секс е табу тема, но постои и во Македонија. И некако прави да се запрашате кои се тие мажи што одлучуваат да ...