TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Митре Милошевски: Иако Општина Охрид е раздолжена од страна на владата, повторно тоне во загуби

Курир - 16.04.2019

Кандидатот за градоначалник на Охрид од ВМРО – ДПМНЕ, Митре Милошевски во емисијата “24 Анализа”, во врска со долговите на Општината Охрид побара од останатите кандидати да не се вадат на лошата финансиска состојба на општината и тоа да не им биде ...

Митре Милошевски со три стратешки програми ќе ја задржува младината во Општината Охрид

Курир - 15.04.2019

Во однос на задржувањето на младите во Општина Охрид, Митре Милошевски во неговата програма најави три стратешки проекти. Првиот е изработка на студија за мапирање на стратешки индустриски сектори во регионот на Охрид.

Митре Милошевски: Моите проекти за Охрид ќе бидат остварливи, прецизни и поткрепени со финансиска конструкција

Курир - 15.04.2019

Во вечерашната емисија „24 Анализа“ на ТВ 24 дебатираа четворица кандидати кои се трката за градоначалничката функција во Охрид. Кандидатот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, доктор неврохирург Митре Милошевски истакна дека времето на функцијата ќе биде ...

Милошевски вети туристички развој и промоција на Охрид

24Инфо - 15.04.2019

Развојот на туризмот е нашиот врвен приоритет затоа што значи истовремено и директно и индиректно зголемување на бројот на вработени во градот. Со сериозна стратегија и пристап кон една од најважните економски гранки за охриѓани-туризмот, директно ...

Милошевски: Нови проекти за убав Охрид (ВИДЕО)

Курир - 15.04.2019

Охрид како туристичка дестинација мора да ги отвори вратите за туристите како богато културно и природно наследство на УНЕСКО. Со сериозна стратегија и пристап кон туризмот ќе придонесеме во локалната економија која после значајната стагнација во ...

„За убав Охрид, сите заедно на терен за подршка на кандидатот за градоначалник Митре Милошевски“

Курир - 14.04.2019

За убав Охрид, сите заедно на терен за подршка на кандидатот за градоначалник Митре Милошевски, напиша потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Владо Мисајловски на ...

Милошевски најави низа проекти за развој на туризмот во Охрид

OhridNews - 15.04.2019

Со сериозна стратегија и пристап кон една од најважните економски гранки за охриѓани-туризмот, директно ќе придонесеме во локалната економија која после падот и стагнацијата во последната година ќе даде оптимистички показатели, рече на денешната ...

Милошевски вети проекти за туристички развој и промоција на Охрид

Опсервер - 15.04.2019

Развојот на туризмот е нашиот врвен приоритет затоа што значи истовремено и директно и индиректно зголемување на бројот на вработени во градот. Со сериозна стратегија и пристап кон една од најважните економски гранки за охриѓани-туризмот, директно ...

Милошевски: Врвен приоритет е развој на туризмот

+инфо - 15.04.2019

Развојот на туризмот е нашиот врвен приоритет затоа што значи истовремено и директно и индиректно зголемување на бројот на вработени во градот. Со сериозна стратегија и пристап кон една од најважните економски гранки за охриѓани-туризмот, директно ...

Милошевски вети проекти за туристички развој и промоција на Охрид

А1 On - 15.04.2019

Развојот на туризмот е нашиот врвен приоритет затоа што значи истовремено и директно и индиректно зголемување на бројот на вработени во градот. Со сериозна стратегија и пристап кон една од најважните економски гранки за охриѓани-туризмот, директно ...

Милошевски вети проекти за туристички развој и промоција на Охрид

Сител - 15.04.2019

Развојот на туризмот е нашиот врвен приоритет затоа што значи истовремено и директно и индиректно зголемување на бројот на вработени во градот. Со сериозна стратегија и пристап кон една од најважните економски гранки за охриѓани-туризмот, директно ...

Милошевски вети проекти за туристички развој и промоција на Охрид

MakPress - 15.04.2019

Развојот на туризмот е нашиот врвен приоритет затоа што значи истовремено и директно и индиректно зголемување на бројот на вработени во градот. Со сериозна стратегија и пристап кон една од најважните економски гранки за охриѓани-туризмот, директно ...

Милошевски претстави нови проекти за „Убав Охрид“ со кои ќе се зајакне локалната економија

Скопје1 - 15.04.2019

Охрид како туристичка дестинација мора да ги отвори вратите за туристите како богатото културно и природно наследство на УНЕСКО. Со сериозна стратегија и пристап кон една од најважните економски гранки за охриѓани-туризмот, директно ќе придонесеме ...