TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„НАШАТА ВРСКА Е НА ПАУЗА“ Олена Зеленски - Не сум го видела два месеци, тешко ми беше да му објаснам на син ми каде е ...

Фактор - 30.06.2022

Првата дама на Украина, Олена Зеленска, даде интервју за и во таа прилика изјави дека нејзината врска со сопругот е „на пауза“ поради војната со Русија и дека „чекаат повторно да се обединат“ со своите деца.

Олена Зеленска за Аманпур: „Јас сум како плакар преживеан во срушена зграда во Бородинка“, „Не можеме да го видиме ...

Еспресо - 30.06.2022

Пет месеци војна ги принуди Украинците да ги приспособат своите очекувања. Откако се подготвија за конфликт за кој мислеа дека ќе биде спринт, многумина сега се борат со прифаќање на веројатноста за „маратон“, рече Олена Зеленска, првата дама на ...

Првата дама на Украина: Многумина се подготвуваа за спринт, сега се борат на маратон

Макфакс - 29.06.2022

Првата дама на Украина Олена Зеленска рече дека петмесечната војна ги принуди Украинците да ги приспособат своите очекувања. Таа додаде дека откако се подготвиле за конфликтот за кој мислеле дека ќе биде спринт, многумина сега се борат со ...

Првата дама на Украина вели бракот со Зеленски е „на пауза“ заради војната

Независен - 29.06.2022

Украина- Првата дама на Украина изјави за Си-Ен-Ен дека нејзината врска со нејзиниот сопруг, претседателот Володимир Зеленскиј била „на пауза“, бидејќи им е забрането да се гледаат долги периоди за време на војната.

Првата дама на Украина: Многумина се подготвуваа за спринт, сега се борат на маратон

Точка - 29.06.2022

Првата дама на Украина Олена Зеленска рече дека петмесечната војна ги принуди Украинците да ги приспособат своите очекувања. Таа додаде дека откако се подготвиле за конфликтот за кој мислеле дека ќе биде спринт, многумина сега се борат со ...

Првата дама на Украина: Многумина се подготвуваа за спринт, сега се борат на маратон

Centar - 29.06.2022

Првата дама на Украина Олена Зеленска рече дека петмесечната војна ги принуди Украинците да ги приспособат своите очекувања. Таа додаде дека откако се подготвиле за конфликтот за кој мислеле дека ќе биде спринт, многумина сега се борат со ...

Олена Зеленска: Не можеме да го видиме крајот на нашето страдање

Вечер Прес - 29.06.2022

Првата дама на Украина Олена Зеленска рече дека петмесечната војна ги принуди Украинците да ги приспособат своите очекувања. Таа додаде дека откако се подготвиле за конфликтот за кој мислеле дека ќе биде спринт, многумина сега се борат со ...