TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ЈП „Водовод и канализација“: Прекин во водоснабдувањето во дел од Бутел

Слободен Печат - 18.10.2020

Дел од скопската општина Бутел денеска ќе има прекин во водоснабдување поради предизвикан дефект Ф-80мм од странка/фирма на улица „Груица Војвода“ 1/2 . Прекинато водоснабдување, информираат од ЈП „Водовод и канализација“, ќе биде од 00:25 часот до ...

Дел од Бутел ќе има прекин во водоснабдувањето

24Инфо - 18.10.2020

Дел од скопско Бутел денеска ќе има прекинато водоснабдување поради предизвикан дефект Ф-80мм од странка/фирма на ул.Груица Војвода 1/2 . Прекинато водоснабдување, информираат од ЈП Водовод и канализација-Скопје, ќе имаат корисниците од зг.5 и 6 и ...

Без вода дел од Бутел

Вечер Прес - 18.10.2020

Дел од Бутел денеска ќе има прекинато водоснабдување поради предизвикан дефект од фирма на улицата „Груица Војвода“ број 1/2 . Како што информираат од јавното претпријатие „Водовод и канализација“ прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ...

Без вода делови на Автокоманда, Маџари и Сингелиќ

Вечер - 17.10.2020

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека поради реконструкција на водоводна мрежа од Ф 150 на булеварот Александар Македонски бб, водоснабдувањето ќе биде намалено од 9:00 часот до завршување на дефектот, а со намален притисок ќе бидат ...

Без вода делови на Автокоманда, Маџари и Сингелиќ

Опсервер - 17.10.2020

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека поради реконструкција на водоводна мрежа од Ф 150 на булеварот Александар Македонски бб, водоснабдувањето ќе биде намалено од 9:00 часот до завршување на дефектот, а со намален притисок ќе бидат ...

Без вода делови на Автокоманда, Маџари и Сингелиќ

MTM - 17.10.2020

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека поради реконструкција на водоводна мрежа од Ф 150 на булеварот Александар Македонски бб, водоснабдувањето ќе биде намалено од 9:00 часот до завршување на дефектот, а со намален притисок ќе бидат ...

Без вода делови на Автокоманда, Маџари и Сингелиќ

24Инфо - 17.10.2020

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека поради реконструкција на водоводна мрежа од Ф 150 на булеварот Александар Македонски бб, водоснабдувањето ќе биде намалено од 9:00 часот до завршување на дефектот, а со намален притисок ќе бидат ...

Без вода делови на Автокоманда, Маџари и Сингелиќ

Centar - 17.10.2020

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека поради реконструкција на водоводна мрежа од Ф 150 на булеварот Александар Македонски бб, водоснабдувањето ќе биде намалено од 9:00 часот до завршување на дефектот, а со намален притисок ќе бидат ...

Дел од Бутел ќе има прекин во водоснабдувањето

Опсервер - 18.10.2020

– Дел од скопско Бутел денеска ќе има прекинато водоснабдување поради предизвикан дефект Ф-80мм од странка/фирма на ул.Груица Војвода 1/2 . Прекинато водоснабдување, информираат од ЈП Водовод и канализација-Скопје, ќе имаат корисниците од зг.5 и 6 и ...

Дел од Бутел ќе има прекин во водоснабдувањето

Канал5 - 18.10.2020

Дел од скопско Бутел денеска ќе има прекинато водоснабдување поради предизвикан дефект Ф-80мм од странка/фирма на ул.Груица Војвода 1/2 . Прекинато водоснабдување, информираат од ЈП Водовод и канализација-Скопје, ќе имаат корисниците од зг.5 и 6 и ...

Дел од Бутел ќе има прекин во водоснабдувањето

А1 On - 18.10.2020

Дел од скопско Бутел денеска ќе има прекинато водоснабдување поради предизвикан дефект Ф-80мм од странка/фирма на ул.Груица Војвода 1/2. Прекинато водоснабдување, информираат од ЈП Водовод и канализација-Скопје, ќе имаат корисниците од зг.5 и 6 и 30 ...

Дел од Бутел ќе има прекин во водоснабдувањето

Курир - 18.10.2020

Дел од скопско Бутел денеска ќе има прекинато водоснабдување поради предизвикан дефект Ф-80мм од странка/фирма на ул.Груица Војвода 1/2 . Прекинато водоснабдување, информираат од ЈП Водовод и канализација-Скопје, ќе имаат корисниците од зг.5 и 6 и ...

Дел од Бутел ќе има прекин во водоснабдувањето

MakPress - 18.10.2020

Дел од скопско Бутел денеска ќе има прекинато водоснабдување поради предизвикан дефект Ф-80мм од странка/фирма на ул.Груица Војвода 1/2 . Прекинато водоснабдување, информираат од ЈП Водовод и канализација-Скопје, ќе имаат корисниците од зг.5 и 6 и ...

Без вода делови на Автокоманда, Маџари и Сингелиќ

Макфакс - 17.10.2020

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека поради реконструкција на водоводна мрежа од Ф 150 на булеварот Александар Македонски бб, водоснабдувањето ќе биде намалено од 9:00 часот до завршување на дефектот, а со намален притисок ќе бидат ...