TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Отежнато водоснабдувањето во Тетово, дефект на главен цевковод на новиот систем

Бизнис Вести - 23.02.2021

Во Тетово има отежнато водоснабдување, а повторно проблем е дефект на цевководот што оди од месноста Лешница. Прекинат е дотокот на вода од новиот водоснабдителен систем кој носи вода од планинските реки и преку филтер пречистителна станица го ...

Без вода четири локации во Куманово

Кумановски м. - 23.02.2021

Четири локации во Куманово денеска се привремено без вода поради дефекти во дистрибутивната мрежа. Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, станува збор за улиците: „Миле Кипра“, улица „315“ во населбата Иго Тричковиќ, ...

Прекин на водоснабдувањето на четири улици во градот

Kumanovo News - 23.02.2021

Поради интервенции на водоводната мрежа денеска без вода ќе бидат потрошувачите на четири улици. Како што информира ЈП „Водовод“ без вода ќе бидат: ул. Миле Кипра, ул. 315 нас. Иго Тричковиќ, ул. Ефто Спасовски и ул.

Прекин во водоснабдувањето во населба „Гоце Делчев“

OhridNews - 22.02.2021

Жителите од населбата „Гоце Делчев“ (Бараки), поточно на улицата АРМ, поради настанат дефект на водоводната мрежа, денес од раните утрински се соочуваат со прекини во водоснабдувањето, информира ЈП Водовод Охрид.

Заради дефект на главниот цевковод без вода седум села во Општина Босилово

Опсервер - 22.02.2021

– Заради дефект на главниот цевковод од браната „Иловчанка“, преку кој се снабдува со вода Општина Босилово, седум населени места денеска и утре ќе немаат вода. Според градоначалникот на Босилово Зоран Зимбаков, се работи за голем дефект, а екипи ...

Прекинато водоснабдување за корисниците од ул.„Христо Татарчев“ во Кисела вода

Опсервер - 22.02.2021

– Поради уличен дефект на водоводна мрежа Ф 100мм без вода се корисниците од ул. Христо Татарчев крак 11. во населбата Кисела вода. Тие ќе имаат прекин во водоснабдувањето до санирање на ...

ЈП ВОДОВОД: Поради дефект без вода жителите од село Матка

Денешен - 22.02.2021

Поради дефект на водоводна цевка Ф 2, денеска со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од село Матка. Како што информираат од ЈП Водовод и канализација – Скопје, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 8:50 часот до завршување на дефектот ...

Корисниците од село Матка без вода

Курир - 22.02.2021

Поради дефект на водоводна цевка Ф 2, денеска со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од село Матка. Како што информираат од ЈП Водовод и канализација – Скопје, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 8:50 часот до завршување на ...

Без вода корисниците од село Матка

Слободен Печат - 22.02.2021

Поради дефект на водоводна цевка Ф 2, денеска со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од село Матка. Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 8.50 часот до завршување на дефектот ...

Без вода корисниците од село Матка

Скопје инфо - 22.02.2021

Поради дефект на водоводна цевка Ф 2, денеска со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од село Матка. Како што информираат од ЈП Водовод и канализација – Скопје, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 8:50 часот до завршување на ...

Без вода корисниците од село Матка

Канал5 - 22.02.2021

Поради дефект на водоводна цевка Ф 2, денеска со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од село Матка. Како што информираат од ЈП Водовод и канализација – Скопје, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 8:50 часот до завршување на ...

Без вода корисниците од село Матка

Опсервер - 22.02.2021

– Поради дефект на водоводна цевка Ф 2, денеска со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од село Матка. Како што информираат од ЈП Водовод и канализација – Скопје, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 8:50 часот до завршување на дефектот ...

Село Матка денеска без вода

+инфо - 22.02.2021

Поради дефект на водоводна цевка Ф 2, денеска со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од село Матка. Како што информираат од ЈП Водовод и канализација – Скопје, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 8:50 часот до завршување на дефектот ...

Без вода корисниците од село Матка

MakPress - 22.02.2021

Поради дефект на водоводна цевка Ф 2, денеска со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од село Матка. Како што информираат од ЈП Водовод и канализација – Скопје, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 8:50 часот до завршување на ...

Улица Христо Татарчев во Кисела Вода поради уличен дефект без вода

Курир - 22.02.2021

Поради уличен дефект на водоводна мрежа Ф 100мм без вода се корисниците од ул. Христо Татарчев крак 11. во населбата Кисела Вода. Тие ќе имаат прекин во водоснабдувањето до санирање на ...

Прекинато водоснабдување за корисниците од ул. „Христо Татарчев” во Кисела вода

Слободен Печат - 22.02.2021

Поради уличен дефект на водоводна мрежа Ф 100мм без вода се корисниците од ул. „Христо Татарчев“ крак 11. во населбата Кисела вода. Тие ќе имаат прекин во водоснабдувањето до санирање на ...

Поради дефект без вода улицата Христо Татарчев во Кисела вода

24Инфо - 22.02.2021

Поради уличен дефект на водоводна мрежа Ф 100мм без вода се корисниците од ул. Христо Татарчев крак 11. во населбата Кисела вода. Тие ќе имаат прекин во водоснабдувањето до санирање на ...

Заради дефект на главниот цевковод без вода седум села во Општина Босилово

ТВ21 - 22.02.2021

Заради дефект на главниот цевковод од браната „Иловчанка“, преку кој се снабдува со вода Општина Босилово, седум населени места денеска и утре ќе немаат вода. Според градоначалникот на Босилово Зоран Зимбаков, се работи за голем дефект, а екипи ...

Седум села во Општина Босилово без вода поради дефект на главниот цефковод

Курир - 22.02.2021

Заради дефект на главниот цевковод од браната „Иловчанка“, преку кој се снабдува со вода Општина Босилово, седум населени места денеска и утре ќе немаат вода. Според градоначалникот на Босилово Зоран Зимбаков, се работи за голем дефект, а екипи ...

Прекинато водоснабдување за корисниците од ул.„Христо Татарчев“ во Кисела вода

MakPress - 22.02.2021

Поради уличен дефект на водоводна мрежа Ф 100мм без вода се корисниците од ул. Христо Татарчев крак 11. во населбата Кисела вода. Тие ќе имаат прекин во водоснабдувањето до санирање на ...

Заради дефект на главниот цевковод без вода седум села во Општина Босилово

MakPress - 22.02.2021

Заради дефект на главниот цевковод од браната „Иловчанка“, преку кој се снабдува со вода Општина Босилово, седум населени места денеска и утре ќе немаат вода. Според градоначалникот на Босилово Зоран Зимбаков, се работи за голем дефект, а екипи ...

Отежнато водоснабдувањето во Тетово, дефект на главен цевковод на новиот систем

Канал5 - 23.02.2021

Во Тетово има отежнато водоснабдување, а повторно проблем е дефект на цевководот што оди од месноста Лешница. Прекинат е дотокот на вода од новиот водоснабдителен систем кој носи вода од планинските реки и преку филтер пречистителна станица го ...

Без вода корисниците од село Матка и корисниците ид ул. „Христо Татарчев“

Вечер Прес - 22.02.2021

Поради дефект на водоводна цевка, денеска со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од село Матка. Како што информираат од јавното претпријатие „Водовод и канализација“, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 8:50 часот до завршување на ...

Без вода корисниците од село Матка

Бизнис Вести - 22.02.2021

Поради дефект на водоводна цевка Ф 2, денеска со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од село Матка. Како што информираат од ЈП Водовод и канализација – Скопје, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 8:50 часот до завршување на дефектот.