TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Вангеловски го ставил Врховниот суд под клуч само за да не влезе курирот со поканата од Советот за утврдување факти

Либертас - 06.10.2017

Советот за утврдување факти вчера имал уште еден неуспешен обид да изврши увид во списите од предметите „Таргет“ и „Тврдина“ и да разговара со судиите од Врховниот суд на чело со претседателот Јово Вангеловски, кои одлучувале во кривичниот совет за ...

Вангеловски го ставил Врховниот суд под клуч само за да не влезе курирот со поканата од Советот за утврдување факти

Локално - 06.10.2017

Советот за утврдување факти вчера имал уште еден неуспешен обид да изврши увид во списите од предметите „Таргет“ и „Тврдина“ и да разговара со судиите од Врховниот суд на чело со претседателот Јово Вангеловски, кои одлучувале во кривичниот совет за ...